Veel gestelde vragen, regels en weetjes / algemene voorwaarden

Een alles omvattende regel is dat u rekening moet houden met uw medekampeerder en geen overlast mag veroorzaken voor uw medekampeerder! 

*Dit is een dynamisch document waar, indien nodig, extra uitleg of beleid aan toegevoegd wordt.

Openingstijden receptie en slagboom

De openingstijden van de receptie zijn seizoen afhankelijk.

  • Laagseizoen 9.00 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 17:30
  • Midden en hoogseizoen 9.00 tot 12:00 uur / 14:00 tot 17:30 uur en van 18:30 tot 21.00 uur.
  • Winter alleen geopend op afspraak

Voor dringende gevallen is de receptie natuurlijk 24 uur 7 dagen in de week bereikbaar. Indien er niemand aanwezig is bij de receptie kunt u ons telefonisch bereiken via onze privé nummers Arie 06-30674392 en Ellen 06-42693974

De slagboom en alle campinghekken zijn gesloten tussen 22:00 uur en 08:00 uur 
Indien u, tussen deze tijden, gebruik wilt maken van uw auto dan moet deze op de buitenparkeerplaats staan.

Wat zijn de aankomst- en vertrektijden?

Kamperen:
De aankomsttijd is na 14:00 uur en de vertrektijd is voor 12:00 uur. Let op! de receptie is tussen 12:00 en 14:00 uur gesloten

Verhuurchalet:
De aankomsttijd is na 14:00 uur en de vertrektijd is voor 10:00 uur.

Kan ik eerder arriveren?

Als u te vroeg bent kunt u uw caravan plus evt. de auto op één van onze parkeerplaatsen neerzetten en alvast gaan genieten van de camping of onze mooie omgeving.
In het laagseizoen is het soms mogelijk om een vroege aankomst of laat vertrek te boeken. Geef dit aan bij uw reserveren.

Hoe plaats ik mijn kampeermiddel, bijzettentje?

Bij aankomst ontvangt u een parkboekje met plattegrond. Hier staat omcirkelt waar uw plaats is.
De plaats is aangegeven met bordjes. Zet het kampeermiddel een meter uit de ‘erfgrens’ zodat uw buren niet ingesloten zitten.
Op de comfort en comfort de luxe plaatsen moet het kampeermiddel met de opening naar het midden van het veld staan.
Op het camperveld mag u zelf bepalen wat voor u het beste uitkomt qua wegrijden enz.

U mag 1 bijzettentje van max. 6 m2 gratis op uw plaats zetten.
Bij leegstand van meer dan 1 week moet het tentje opgeruimd worden.
Indien het tentje groter is dan 6 m2 dan is dit, tegen betaling, mogelijk als de plek dit toelaat.
Om genoeg afstand te creëren tussen de kampeermiddelen moet iedereen een meter van de ‘erfgrens’ af staan. Aan de dissel kant en aan de achterkant.
Indien u een klein tentje wilt plaatsen voor de kinderen en u heeft een grote toercaravan dan zal deze evt. achter het kampeermiddel of ervoor geplaatst moeten worden.

Mag er plastic in de voortent?

Het neerleggen van plastic en/of landbouwplastic juichen we zeker niet toe! Soms kan het echt niet anders maar we blijven u vragen om zo min mogelijk het groene gras te verstikken. Zo blijft de plaats na uw verblijf ook nog aantrekkelijk voor de gasten na u.
Plastic / landbouwplastic onder de aangebouwde luifel is verboden
Indien u reist zonder voortent en u wilt met de voeten in het gras onder de luifel zitten dan is het in veel gevallen toegestaan om het kampeermiddel iets vooruit te zetten. Overleg dit wel altijd even met de receptie.

Kamperen met een (zomer) storm tips

Niks is zo onvoorspelbaar als het weer en daarom moet u als eerste de natuur in de gaten houden. Als de zwaluwen laag vliegen, de dieren onrustig, de vliegen irritanter, de lucht betrekt of het wordt opeens kouder dan zijn dat vaak de eerste tekenen dat er slechter weer op komst is. Als de weersberichten op uw mobiele telefoon hetzelfde zeggen moet u zich al klaar gaan maken.
Voorbereidingen:
Haal alle losliggende artikelen naar binnen en ruim deze op in kasten of disselbak.
Kijk ook eens kritisch naar de spullen die in de voortent staan. Leg stoelen bv onder de caravan waardoor u meer ruimte heeft om tentstokken na te spannen of in nood de voortent toch af te breken.
Zorg dat de stormbak voor het pakken staat. Met daarin hamer, stormlijnen extra haringen, laarzen, regenkleding en een zaklantaren.
Voor de storm moet u de ankerpunten van de voortent controleren. De tent moet strakgespannen staan met één of twee lagere punten waar het water er makkelijk vanaf kan stromen.
Haringen:
Gebruik de juiste haringen
Vervang oude elastieken
Gebruik bij de laddertjes de rode kunststof haringen of nog stevigere
Zet de tentflappen vast met haringen
Stormlijnen:
Bevestig de lijnen aan de kruisingen van uw frame. Het frame moet immers niet inschuiven en/of inklappen. Het kleine stokje met het pinnetje dat het ‘luifeltje’ strak houdt is eigenlijk geen goede plek om de lijnen vast te maken.
Op de grote doekvlakken zijn vaak halverwege aanhechtingspunten voor extra stormlijnen die kunnen helpen de klappen op te vangen.
Gebruik stormstokken voor het dak of span stormlijnen kruislings over het dak
Span stormlijnen diagonaal aan de binnenkant van de tent. Bv. Kruising linker bovenkant naar onderkant midden stok en zo door.
Er zijn ook bredere/ stevigere polyester banden te koop die u als stormlijn kunt gebruiken.
Gebruik ook hier de juiste haringen. Een hondenhaak die u in de grond moet draaien is een goede optie.
Een stormbandveer bevestigd aan de stormband die links en rechts aan de vaste stormband van de voortent zit helpt de bewegingen van de wind op te vangen.
Als u een band gebruikt die over de voortent heen loopt zal deze bij veel spanning ervoor zorgen dat de tentbuizen sneller zullen inschuiven.
Tentstokken:
Als u aluminium stokken gebruikt dan adviseren wij om op de dunste stok een extra slangklem te zetten waardoor de buizen niet meer in elkaar kunnen schuiven.
Koop vooraf 3 x 20 cm keukenafvoerbuis en zaag deze schuin af. Sla de buisjes voor de helft in de grond en zet hier de staande buizen in. Mocht de buis toch iets omhoog bewegen kan deze nooit wegklappen
Voor een luifel is het vaak beter om deze in te rollen en of af te breken.

Voor nood mag u ook de auto gebruiken als windvanger. Zet deze na de storm wel weer terug op de parkeerplaats.

Als het onweert bent u altijd welkom in het jeugdhonk of de kantine om te schuilen.

Het is vermoeiend om uw tent in de gaten te houden maar we hopen wel dat u bij uw kampeermiddel blijft om alle losgewrikte haringen, gebroken stormlijntjes en ingezakte tentstokken enz. te herstellen. Het blijft immers uw verantwoording dat er ook geen schade bij derden komt.

Betalen

U mag uw verblijf in twee gedeeltes betalen.
* 25% van de totaalsom betaald u 2 weken na uw reserveringsaanvraag
* restant van de overeengekomen bedrag een maand voor aankomst

U kunt betalen via de Pay.nl link die in de reserveringsmail wordt meegestuurd. Hiermee wordt het bedrag vol automatisch aan uw boeking gekoppeld en ontvangt u direct een betalingsbevestiging. Of u betaald via de bank met een overschrijving. Deze betalingen worden 1 keer per week gekoppeld aan de boekingen. Hier moet u dus iets langer wachten op de betalingsbevestiging.

Als u nog veranderingen aanbrengt in uw boeking zoals logees, langer verblijf, enz dan sturen we u een nieuwe reservering met een nieuw bedrag. Dit eindbedrag moet uiterlijk 1 dag voor vertrek voldaan zijn.

Gegevens bank: Regiobank   -    IBAN: NL 20 RBRB 0706 5235 20      -    Midicamping Van der Burgh     -     BIC RBRBNL21

INCASSO INFO:
Na de reservering ontvang je een reserveringsovereenkomst met betaalinstructies en ga je automatisch akkoord met onze voorwaarden.
Als recreant in gebreke blijft om te betalen, zal het incasso bureau ingeschakeld worden, indien het bedrag niet tijdig is betaald, dan zal tijdens incasso, door het incasso bureau, een extra (rente) percentage worden berekend over het nog te betalen bedrag.
Op alle geschillen met betrekking tot Kamperen / Camping is Nederlands recht van toepassing. Uitsluitend een Nederlandse rechter is bevoegd van deze geschillen kennis te nemen.

Borg

Als u een chalet huurt of wil verblijven op één van onze plaatsen met privé sanitair dan wordt er bij uw reservering ook een 'borg' berekend. Als u het chalet en/of het privé sanitair naar behoren heeft achtergelaten dan wordt dit bedrag aan u terug betaald.

Verhuurchalet: bedden afhalen - al het servies schoon terug in de kast (of de vaatwasser aan) - de vloer gestofzuigd en de badkamer schoon gemaakt - vuilniszakken weggebracht -en de sleutel ingeleverd bij de receptie
Privé sanitair unit: unit schoongemaakt en de sleutel ingeleverd bij de receptie

Stel dat ik wil annuleren / wijzigen / schuiven?

Wij adviseren iedereen om een annuleringsverzekering af te sluiten! Dat kan bij uw eigen verzekeringsagent of bijvoorbeeld bij www.recreatieverzekeringen.nl

Annuleren binnen 24 uur na uw aanvraag:
U heeft een aanvraag gedaan voor uw kampeerplaats of een verhuurchalet. In de mailbox krijgt u een bevestiging en een betalingslink van deze aanvraag. Stel dat u toch liever afziet van deze reservering of u wilt een wijziging maken dan kunt uw deze binnen 24 uur kosteloos en zonder opgaaf van reden annuleren en/of wijzigen. Mail hiervoor naar info@midicamping.nl

Annuleren na 24 uur na uw aanvraag:
Als we geen reactie van u ontvangen wordt de aanvraag omgezet in een bindende overeenkomst/reservering waarbij wij een plek voor U vrijhouden en erop rekenen dat u komt.
Bij een annulering zullen we u voorzien van de juiste papieren zodat u deze kunt indien bij uw annuleringsverzekering.

Bij annulering moet u een deel of het geheel van de overeengekomen prijs betalen.

Uitzondering bij vroeg boekingen:
Als u alvast een jaar vooruit wilt boeken dan zijn we daar natuurlijk trots op. We begrijpen wel dat de zomer van volgend jaar dan nog ver weg is en de vrije dagen op het werk nog geregeld moeten worden. Daarom kunt u deze losse plaats en groepsboekingen tot 1 februari kosteloos annuleren. Hierna geldt het ‘normale’ annuleringsreglement.

Let op als u met een groep een reservering heeft gemaakt. Afhankelijk van de reden kan u één familie uit uw groep annuleren. Dit houdt echter niet in dat de anderen van die groep ook om die reden kunnen annuleren. bv. bij rugklachten is het alleen mogelijk om 1 kampeerplaats te annuleren.

Annuleringsschema:

Meer dan 6 maanden voor aankomst

 administratiekosten € 25.00 + 0 % van het totaal verschuldigde bedrag

Tussen 3 en 6 maanden voor aankomst

administratiekosten € 25.00 + 15 % van het totaal verschuldigde bedrag

Tussen de 2 en 3 maanden voor de aankomst

administratiekosten € 25.00 + 50 % van het totaal verschuldigde bedrag

Tussen de 1 en 2 maanden voor de aankomst

administratiekosten € 25.00 + 75 % van het totaal verschuldigde bedrag

Binnen 1 week en 1 maand voor de aankomst

administratiekosten € 25.00 + 90% van het totaal verschuldigde bedrag tot max 100 %

Een week voor de aankomst dag of tijdens het verblijf

100% van het totaal verschuldigde bedrag

Voor de kinderen

Animatieprogramma:
Alleen tijdens de zomervakantie van regio midden wordt er, met hulp van vrijwilligers en evt. stagiaires, een animatieprogramma samengesteld dat probeert aandacht te hebben voor alle leeftijden en wensen. Het kan zijn dat iemand een leuk idee heeft en dat samen met zijn/haar kind wil uitvoeren dan bent u meer dan welkom! 
Het programma en de laatste updates kunt u vinden op het informatiebord bij de schuur of download de camping comfort app en ga via onderstaande QR code naar de info van de Midicamping.

Dieren:
Kinderboerderij:
U mag de dieren door het hek heen voeren (liefs groenvoer) en kijk goed naar het animatieprogramma voor de dagen dat we gezamenlijk bij de kinderboerderij naar binnen om te voeren.

Konijnenknuffelschuurtje:
Achter het sanitair gebouw staat een zwart stalletje waar de konijntjes wonen. Bij de receptie mag u, samen met uw kind, de sleutel komen halen voor het konijnen knuffelhok. Om begrijpelijke redenen moet er tijdens het knuffelen wel altijd een volwassenen aanwezig zijn.

Pony rijden:
In het hoogseizoen proberen we het animatie programma zo in te richten dat de kinderen zoveel mogelijk pony momenten krijgen.
Het twee keer per dag poetsen, borstelen, knuffelen en gratis drie rondjes rijden op één van onze shetlander pony’s is door gebrek aan begeleiders niet meer mogelijk!!!

Skelteren:
Op de camping staan 4 skelters welke de kinderen gratis mogen gebruiken. Eén kind per skelter dus het zitten op de zijkanten of plastic kappen mag niet. ‘s Avonds moeten de skelters teruggebracht worden naar het plein bij de receptie. Help mee om de skelters heel te houden en laat ze niet gebruiken als botsauto. Als uw kind er niet meer mee speelt moet de skelter goed in zicht staan zodat een ander kind hem weg kan halen om ermee te spelen.

Zwembadje:
U mag een klein zwembadje met een klein laagje water bij uw kampeermiddel plaatsen. Kijk wel even goed op uw veld rond. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat er op een veld 10 zwembadjes staan! Om de 2 dagen moet het zwembadje verplaatst worden zodat het gras niet verstikt.

Hoe werkt het scheiden van de afvalstromen op de Midicamping?

Verwerk uw gescheiden afval op de juiste manier en voorkom zwerfafval.

* Restafval in dichtgeknoopte zakken in de container / milieustraat
* Papier en karton kleingemaakt in de container / milieustraat
* Glas in de gele glascontainer / milieustraat
* Plastic – Metaal – Drinkkarton mag vanaf 2023 weer bij het restafval. Ons afval gaat naar de Afval Verwerking Rijmond en hier is een speciale machine die het PMD uit het afval haalt. Wilt u het zelf blijven scheiden dan kunt u bij de receptie speciale zakken halen en zullen wij het apart bij de gemeente inleveren.
* IJzer kunt u in de container gooien bij de 2e ingang van de camping (de sleutel van het hek kunt u afhalen bij de receptie).
* Tuinafval kunt u bij de composthoop gooien bij de 2e ingang van de camping.
* Groenteafval kunt u kwijt in één van de dieren in het hertenkamp.
* Grof vuil (zwembaden, tuinstoelen, grondzeil, tentjes enz enz) dient u zelf weer mee terug te nemen naar huis en in uw eigen woonplaats in te leveren

Mag ik Barbecueën?

Barbecueën en/of gebruik van een vuurkorf mag als u geen overlast veroorzaakt voor uw medekampeerders en alle voorzorgsmaatregelen neemt, zoals een emmer water of blusmiddel in de buurt en voldoende afstand neemt tot caravan of tent. Bij harde wind is het niet veilig om vuur te stoken te barbecueën. Gebruik tegels en/of een plaat om het gras te beschermen. Volg bij langdurige droogte de adviezen van de brandweer..

Is mijn (overnachtende) visite welkom?

Uw bezoek of logee is natuurlijk welkom.
De dag bezoekers mogen, nadat zij zich gemeld hebben bij de receptie, gratis het kampeerterrein op. Ligt je dag bezoeker en logee in en vraag na het arriveren even na of ze de enige regel hebben nageleefd namelijk dat hun auto geparkeerd is op de buitenparkeerplaats. Zij hebben dus nooit hinder van de dichte slagboom na 22.00 uur en de camping gasten kunnen op de camping blijven parkeren.
Overnachtende bezoekers moeten de kosten van het dan geldende tarief betalen. Als er bezoek komt logeren terwijl jullie zelf niet aanwezig zijn dan moet dit vooraf gemeld worden. Onderverhuren of tijdelijk verhuren van uw kampeermiddel is niet toegestaan.

Mag onze hond mee op vakantie naar de Midicamping?

Op de camping:
Een hond is je beste vriend en het is logisch dat de hond dan ook meegaat op vakantie. Op de Midicamping is hij dan ook op alle kampeerveldjes van harte welkom. Om het voor alle gasten leuk te houden moet uw hond wel altijd aangelijnd zijn met een lijn die niet langer is dan 3m. Sommige gasten nemen een uitklaphekje mee voor de hond zodat hij lekker los kan lopen rondom de caravan.

Uitlaten:
Dit kan op verschillende plekken in de nabijheid. Laat de hond wel AL zijn behoeftes buiten de camping doen. Dus echt geen plasjes of opgeruimde poepjes op de camping. Vermijd daarom de grasstroken als u met de hond naar de weg loopt!
Bij alle uitgangen hangen dispensers met poepzakjes en vuilnisbakken om de omgeving schoon te houden. Mocht de hond heel erg vies geworden dan mag hij afgespoeld en gewassen worden bij het camper servicepunt, net voor de Rosenhoek.

Bos:
In de omgeving is voldoende ruimte waar U met de hond kunt ravotten. Voor de dagelijkse wandeling loopt u langs de Voet of kraagweg of gaat u via de kikkervijvertjes naar het St. Annabos. Hier mag de hond lekker loslopen en zwemmen.

Strand:
Ook op het strand van Rockanje is de hond welkom. Het hele jaar kunt U vanaf de Haringvlietdam tot Oostvoorne lopen. Tijdens het zomerseizoen mag u alleen niet over het badstrand (eerste en tweede slag) maar moet u over het paarden pad dat achterlangs loopt.

Denk ook eens aan de Midicamping als u tijdens de decemberdagen op zoek bent naar een rustige plek voor de hond.

Huisdieren zijn niet toegestaan in het sanitair paviljoen, der verhuur accommodaties en/of de recreatieruimte.

Wat kan ik verwachten van het sanitair gebouw

In het sanitair gebouw zijn er in de middenruimte afwasbakken waar u gratis warm water kunt afnemen.
Als u gaat douchen moet u een 0.50 euromuntje inwerpen. Onze denkwijze bij deze toepassing is dat de kinderen zelfstandig gaan douchen zonder de douche heel lang bezet te houden.
Aan de buitenzijde van het sanitair gebouw is de mogelijkheid om uw chemisch toilet te legen.
In totaal zijn er 9 toiletten in het sanitair gebouw. Er zijn ook kindertoiletten en een seniorentoilet (binnen). Natuurlijk is er toiletpapier aanwezig bij de toiletten.
In het sanitair gebouw staan 3 wasmachines en 3 drogers. Een was- of droogmunt kunt u bij de receptie aanschaffen. U mag uw eigen vertrouwde wasmiddel gebruiken. Het is niet de bedoeling dat u in één van de afwasbakken een handwasjes gaat doen. Een handwasje doet u bij het kampeermiddel in een emmer of u koopt een wasmunt voor de wasmachine.
Uit alle kranen in Nederland drinkwater. Zo ook uit de kranen op de comfortplaatsen.
Bij de wasmachines staat een mini vriezer. Deze mini vriezer is bedoeld om diepvrieselementen te koelen.

Water, elektra, gas en rioolafvoer

Elektra - Vanaf 2024 is er een nieuw elektriciteit verbruikbeleid. Kijk voor uitgebreide info bij https://www.midicamping.nl/elektraverbruik/
De CEE stopcontacten op de camping zijn vanaf 2024 standaard op 8 ampère gezekerd en voorzien van een aardlekschakelaar. U kunt deze bij de receptie, tegen betaling verhogen naar 10 of zelfs 14 ampère.
Bij de tentplaatsjes op de Gouthoek plaats is alleen een gezamenlijk elektrapunt.
In het tarief van de kampeerplaats zit NUL elektra berekend. Alle elektra die u verbruikt moet u bij vertrek nog afrekenen tegen de dan geldende tarieven.
Bij sommige reservering is wel een elektra voorschot gevraagd. Zien we bij het uitchecken dat u teveel heeft betaald dan geven we het verschil terug.
Riool:
Nabij het camperveld de Rozenhoek is het camper servicepunt. Hier kunt u met de camper schoon water tappen en grijs water dumpen.
Op de comfort en comfort plus plaatsen is een afvoerpunt op de plaats. Gooi uw eenmalige schoonmaakdoekjes of billendoekjes of snoetepoetsers enz. nooit in het riool!
Watertappen:
Bij de comfortplaatsen zit een kraan achter uw veld die u in veel gevallen moet delen met uw buren. Op de camperplaatsen zit geen kraan. U kunt de camper wel vullen met water bij het camper servicepunt.
Gas:
Bij de receptie verkopen we 5 kg en 10.5 kg flessen.
Voor blauwe weggooiflessen verwijzen we u door caravanbedrijf de Duinwei – Berkenrijs 12 Rockanje.
Voor het vullen van uw kunststofflessen kunt u terecht bij Voorne gas Achterdijk 54 Vierpolders.

Kan ik op het WiFi netwerk van de Midicamping?

Op 90% van het terrein is er bereik op onze wifi netwerken. Er is een 4G en 5G netwerk.
U kunt gratis inloggen met de wachtwoorden free of jaartal (bv 2024)
Hoe logt u in: U zoekt via uw apparaat naar het wifi signaal ( de nieuwere toestellen kunnen 5G ontvangen) en u maakt hier verbinding mee. / sommige toestellen komen nu automatisch in het inlogscherm. U komt in een oranje scherm waar u in het witte gedeelte het wachtwoord kan intypen. Tik op het 'agree' vakje en u bent ingelogd.

Mocht u problemen ervaren met de WiFi verbinding kom dit dan melden!! Vaak kunnen we u helpen maar het kan zijn dat er beveiligingen op uw telefoon zitten zodat deze ervoor zorgen dat u niet in kan loggen.

Reizen met openbaar vervoer, watertaxi en fiets- voetveer

Openbaar vervoer:
De bushalte van de EBS lijndienst 404 vindt u op 500 meter afstand bij de ingang van onze collega camping Rondeweibos halte Schapengorsedijk.  Voor de actuele vertrek- en aankomsttijden kunt u kijken op www.9292.nl of bellen naar 0900-9292. U kunt uiteraard voor vragen ook terecht bij de receptie. Naar Rotterdam met openbaar vervoer:
Met de bus of auto naar Spijkenisse centrum en vanaf daar met de metro naar het centrum Rotterdam.

Bent u op de fiets en wilt u, in de zomermaanden, de Noordzeeroute LF 1 volgen dan moet u bij de Maasvlakte over varen naar Hoek van Holland.
Kijk voor de actuele gegevens bij www.hoeksveer.nl

Avontuurlijk naar Rotterdam? De dichtstbijzijnde halte voor de watertaxi is in Pernis. Kijk hier voor meer informatie www.watertaxirotterdam.nl

Heeft u een chalet gehuurd?

We hebben twee verschillende soorten chalets. Waarbij het belangrijkste is dat er in het chalet met 2 slaapkamers maximaal 4 personen (2 volwassenen en 2 kinderen) verblijven en in het chalet met 3 slaapkamer maximaal 5 personen (3 volwassenen en 2 kinderen). Let daar dus goed op.

Aankomsttijd voor het verhuurchalet 14:30 uur / Vertrektijd en inleveren sleutel voor 10:00 uur / Let op! De receptie is tussen 12:00 en 14:00 gesloten.

Er mag altijd maar 1 auto per plaats op de camping geparkeerd staan. De tweede auto moet dus op de buitenparkeerplaats staan. Vermijd het rijden over de camping en als het niet te vermijden is rijdt dan stapvoets (5 km/uur). Auto’s dienen uitsluitend te worden geparkeerd op de parkeerplaatsen. Dus niet langs de straat.

Om begrijpelijke redenen willen we niet dat u gaat gourmetten = racletten en/of friet bakken in een frituurpan in het chalet. Ook roken en huisdieren zijn verboden.

U betaald € 50.00 borg welke na de eindcontrole wordt terugbetaald. De regels hiervoor zijn: het afval wegbrengen / de afwas doen en het servies, pannen glazen enz droog en schoon in de kast zetten / de bedden afhalen en de dekbedden gevouwen op de bedden leggen / gehuurd beddengoed samenvoegen in een kussensloop en in de grote slaapkamer leggen / de koelkast leegmaken en laag zetten / thermostaat laag zetten / het toilet borstelschoon maken en de putjes en wasbak vrij maken van haren.
de vloer bezemschoon maken / er zijn geen beschadigingen in en rondom het chalet welke nog niet bij ons bekend waren. Maak dus altijd een melding bij de receptie indien u het chalet niet schoon aantreft of een ernstige beschadiging ziet.

Toeristenbelasting wordt apart per persoon berekend.

Is er een restaurant op de camping?

We hebben geen restaurant op de camping maar proberen u via deze opties u toch iets aan te bieden:
Bij de receptie verkopen we ijs en eieren
Bij voldoende animo komt een externe bakker de broodbestelling bezorgen. Een dag vooraf bestellen in noodzakelijk.
Zondag (in het hoogseizoen ook woensdag) is de Smulkar geopend voor uw friet en snacks
Dinsdag komt de bus van Pizza Fresca op het terrein om heerlijke verse pizza’s voor u te bakken.
Bij de receptie kunt u bbq / vleespakketten kopen
U kunt altijd bij de receptie vragen of we nog iets in onze voorraad kast hebben liggen………..

Gezondheid, ziekte en tandarts

AED reanimatie Apparaat hangt bij de receptie

Alarm / EHBO 112 Meld dit ook bij de receptie (01 81 40 41 79 / Arie prive 06 – 30 67 43 92 / Ellen prive 06-42 69 39 74) en geef door waar we de ambulance heen moeten brengen.

Apotheek Rockanje 0181-40 25 03 Groene kruisstraat 19, Rockanje

Bloedprikken Star 010-289 02 50 Groene kruisstraat 19 Rockanje Duindoornlaan 1 Rockanje

Brandblussers bij toiletgebouw / konijnenknuffelhok / jeugdhonk / kantine / receptie

Dier medisch centrum 0181-30 70 10 Raadhuislaan 26 Rockanje / Dierenarts Gerard de Snaaijer 06- 11 47 59 92

Evacuatie verzamelplaats – Bij receptie /plein/ kantine / Bij de zwarte stal / zadelkamer/ achterste ingang9

Huisartsen: bij de receptie ligt een routekaart.
Dr. Olieslagers 0181-40 15 25 Groene kruisstraat 19 Rockanje
Dr. Tack 0181-40 36 91 Duindoornlaan 1 Rockanje
Dr. Broere 0181-40 15 74 Duindoornlaan 1 Rockanje

Huisartsenpost 0181-62 70 55 werkt alleen op afspraak Ruwaard v. Puttenweg 500, Spijkenisse. Bij de receptie ligt een routekaart.

Privé nummers / noodnummers
Arie 06-30 67 43 92 Ellen 06 42 69 39 74 Receptie camping 0181- 40 41 79

Tandarts spoednummer alleen te bellen bij ernstige pijn. 0900-777 3 222

Verbanddoos bij de receptie

VVV kantoor / Marketing Op Voorne Putten 0181-40 16 00 of 0181-312318 Dorpsplein 24, Rockanje

Ziekenhuis Van Weel Bethesda 0187- 607 300 Stationsweg 22, Dirksland

Nood situaties / instructies

Belangrijke nummers: Receptie: +31(0)181-404179  /  Privé Arie: +31 (0) 6 30 67 43 92   /    Privé Ellen: +31 (0) 6 42 69 39 74

Reanimatie AED:
Bel eerst 112 en daarna één van bovenstaande nummers zodat wij hulp kunnen verlenen en de ambulance naar u toe kunnen brengen. De AED hangt in de receptie. Er is altijd iemand bereikbaar via de deurbel of bovenstaande nummers. Let op weet waar uw kampeermiddel staat! Anders moeten we in de stress gaan uitzoeken waar u staat.

Brand
Bel 112.  Bel daarna de receptie zie boven / Meld duidelijk waar de brand is zodat wij kunnen helpen en de brandweerwagen naar u toe kunnen brengen.
Veiligheid staat voorop maar probeer zelf een beginnende brand te blussen met één van de brandblussers op het terrein (sanitair gebouw binnen rechts, jeugdhonk binnen links, dierenstal buiten rechts, kantine, receptie, patathok en de verhuurchalets).

Ongeval/ernstig letsel
Bel 112 / Bel daarna receptie zie boven zodat wij hulp kunnen bieden en de ambulance naar u toe kan brengen. Meld duidelijk waar het om gaat en waar het slachtoffer zich bevindt.

Ongeval / klein letsel:
Met kleinere verwondingen kunt u terecht bij de receptie / verbanddoos

Ramp
Luister naar Radio Rijnmond (centrale antenne: 96.1 Mhz, ether: 93.4 Mhz). Volg de instructies op van onze medewerkers. Het park heeft verschillende (nood)in – en uitgangen.
Zorg dat u te allen tijde weet waar u bent op het terrein en waar de dichtsbijzijnde uitgang is.

Verzamelplaats
verzamel zo nodig op één van de verzamelplaatsen. Afhankelijk van de ramp die er is verzamelt u in de kantine , op het plein bij de receptie, bij de shetlander stal / andere oprit.

Tips
Laat de brandblusser in uw kampeermiddel jaarlijks keuren. Installeer rook-, gas- en koolmonoxidemelders. Laat uw gas apparaten regelmatig schoonmaken om verstikking door koolmonoxide te voorkomen.

Hier vind u de brandblussers op het terrein:

Privacy reglement

Wat zijn de persoonsgegevens die we bewaren? 
Persoonsgegevens die van belang zijn voor de reservering van uw vakantie op de camping.
Uw naam, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummers, emailadres, kenteken, gezinssamenstelling, voorkeur kampeerplaats en lidmaatschappen,
Foto’s waarop u, uw familielid en/of visite misschien duidelijk herkenbaar in beeld is.
Camerabeelden van de beveiligingscamera’s.

Welke gegevens verzamelen wij en hoe gebruiken wij deze?
Wij verwerken de persoonsgegevens die belangrijk zijn voor uw boeking in uw aanvraag / reservering. Zo kunnen wij uw aanvraag / reserveringen beheren en u van relevante informatie voorzien. We sturen marketingberichten, al dan niet via een nieuwsbrief. Wij meten uw tevredenheid. Foto’s en filmpjes worden onder andere gemaakt tijdens sport en spel momenten. De foto’s worden door ons gemaakt maar soms ook door andere kampeerder en daarna aan ons gegeven. Deze kunnen gebruikt worden in folders, website en andere reclamemarkting. Camerabeelden van de beveiligingscamera’s worden alleen gebruikt in geval van overlast, schades en/of diefstal. Midicamping Van der Burgh maakt gebruik van de sociale media middels een Facebook pagina en een website www.midicamping.nl. Door te reageren op deze sociale media geeft u toestemming dat uw naam wordt vernoemd Bij het verblijf op ons park wordt door ons een zogenoemd digitale nachtregister formulier bijgehouden. De gegevens van u worden verwerkt onder meer voor het geval van calamiteiten.

Waar slaan wij uw gegevens op?
Wij hebben passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen tegen onrechtmatige verwerking, We hanteren een gebruikersnaam en wachtwoordbeleid op onze systemen; Wij maken back-ups van de persoonsgegevens om deze te kunnen herstellen bij fysieke of technische incidenten;
We testen en evalueren regelmatig onze maatregelen; Onze medewerkers zijn geïnformeerd over het belang van de bescherming van persoonsgegevens. Sommige gegevens staan op een beveiligde externe server en sommige staan op de interne harde schijf. Beide zijn beveiligd en niet toegankelijk voor derden.

Hoelang bewaren wij uw persoonsgegevens?
Wij bewaren uw persoonsgegevens niet langer dan nodig is voor het doel waarvoor wij de gegevens in ons bezit hebben. Als u wilt dat uw gegevens eerder uit ons systeem verwijderd worden dan kunt u dit altijd aangeven en zullen we de gegevens verwijderen. De foto’s worden levenslang intern en extern bewaard. Geef het door als u dit niet wilt zodat deze gegevens worden verwijderd of uw gezicht onherkenbaar wordt gemaakt. De camerabeelden worden max.4 weken bewaard en dan overschreven door nieuwe beelden. In geval van criminele incidenten bewaren we de beelden tot dit is afgehandeld.

Info aan derden
Wij geven alleen persoonsgegevens door aan andere partijen indien dit noodzakelijk/wettelijk voorgeschreven is. Zo maken wij gebruik van een derde partij voor:
Wettelijke verplichtingen in verband met het nachtregister: Gemeente Voorne aan Zee. Het onderhouden van onze website midicamping.nl. Een softwareprogramma voor het maken van recreatieve boekingen en facturatie. Een softwareprogramma voor het voeren van de algemene boekhouding. Wettelijke verplichting tijdens een politie of gemeentelijk onderzoek.

Wat zijn uw privacy-rechten?
Wij vinden het belangrijk dat u controle heeft over uw persoonsgegevens. U kunt deze controle uitoefenen via de volgende rechten:
Recht op informatie / Recht op inzage / Recht op correctie / Recht om vergeten te worden / Recht om bezwaar te maken tegen marketing en profilering / Recht op het intrekken van uw toestemming / Recht om te klagen

Midicamping Van der Burgh behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in het privacy beleid. Check daarom regelmatig het privacy reglement voor een update.
In geen geval kan Midicamping Van der Burgh aansprakelijk worden geacht voor enige directe of indirecte schade die voortvloeit uit een foutief of onrechtmatig gebruik door een derde van de persoonsgegevens.

LET OP! Als we geen reactie van uw kant hebben gekregen gaan wij er, na het maken van uw boeking, vanuit dat we foto en film materiaal mogen gebruiken van u, uw gezinsleden en/of visite voor marketing doeleinden. Natuurlijk kunt u ook achteraf melding maken waarbij we uw materiaal verwijderen.

Als de overheid uw gegevens nodig heeft om Corona volgsysteem toe te passen zullen we uw gegevens doorspelen.

Overlast, sancties en wettelijk aansprakelijk

Op de kampeervelden mag men niet voetballen en/of vliegeren.
Tussen 22.00 uur en 8.00 uur moet het stil/rustig zijn.
De kinderen moeten in die tijd naar hun eigen plek of naar het jeugdhonk.
Er mag geen overlast worden veroorzaakt door bijv. radio, tv, motorvoertuigen, het bespelen van een muziekinstrument, enz.
U bent als recreant verantwoordelijk voor het naleven van de regels door u, uw gezin, uw bezoek en evt. uw dieren.
Houdt zelf ook een oogje in het zeil als uw kind in het jeugdhonk is.
Mocht u overlast hebben van uw medekampeerders, krop dat dan niet op maar spreek het in een vroeg stadium uit.
Als dit niet helpt kunt u ons dag en nacht benaderen om te komen luisteren, beoordelen en eventueel op te treden.

Het aantasten van de sfeer door wanordelijk of agressief gedrag, het plegen van vandalisme, overmatig alcoholgebruik of door welke oorzaak dan ook, of het in diskrediet brengen van de goede naam van Midicamping Van der Burgh, evenals het zich niet houden aan de aanwijzingen door of vanwege de campingeigenaar gegeven, worden als overtreding van de regels beschouwd.
Overtreding van deze regels kan leiden tot ontzegging van de toegang tot de camping voor kortere of langere duur, dan wel tot beëindiging van de standplaatsovereenkomst.
U bent als recreant verantwoordelijk voor het naleven van de regels door u, uw gezin, uw bezoek en evt. uw dieren.

Midicamping Van der Burgh aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade aan eigendommen als gevolg van weersinvloeden, brand, diefstal, aanrijding, vernieling, vandalisme of mogelijke gevolgen in de ruimste zin van het woord. Dit geldt ook tijdens de activiteiten welke op en/of buiten de camping georganiseerd worden
Midicamping Van der Burgh aanvaardt geen aansprakelijkheid voor het onklaar raken van faciliteiten en/of voorzieningen. Aanspraken, schadevergoeding of restitutie van staangeld kunnen niet worden gehonoreerd.

Huisregels / Voorwaarden Midicamping

Huisregels en informatie over uw verblijf 

Een alles omvattende regel is dat u rekening moet houden met uw medekampeerder en geen overlast mag veroorzaken voor uw medekampeerder!

Aankomst:

  • De aankomsttijd is 14:00 uur en de vertrektijd is 12:00 uur. Indien u eerder wilt arriveren en/of later wilt vertrekken dan kunt U een dag voor aankomst of vertrek navragen of dit mogelijk is.
  • U kunt ook een vroege aankomst en/of laat vertrek boeken á € 12.50 per stuk.
  • Let op! De receptie is tussen 12:00 en 14:00 gesloten.

Afvalverwerking:
Wij verzoeken u vriendelijk om te helpen onze camping schoon en aantrekkelijk te houden, verwerk uw afval op de juiste manier en voorkom zwerfafval.

  • Batterijen bij de receptie.
  • Chemisch toilet legen aan de zijkant bij het sanitair gebouw
  • Huisvuil in afgesloten zakken in de container bij de milieu straat.
  • Glas in de glasbak bij de milieu straat.
  • Groen afval bv groenten, fruit, oud brood en dergelijke bij de dieren brengen.
  • Grof vuil, grote hoeveelheden of grote stukken afval moeten ingeleverd worden bij de gemeentewerf van uw eigen woonplaats. Zet geen grof vuil naast de containers.
  • Papier en platgemaakt karton in de papiercontainer milieu straat.
  • PMD mag vanaf 2023 bij het restafval en wordt achteraf bij de AVR (Afval Verwerking Rijmond) gescheiden.
  • Olie, vetten of chemische stoffen mogen nooit in het riool.
  • Tuin afval zoals gemaaid gras en klein snoeisel, onkruid e.d. vrij v stenen, plastic e.d. mag bij het groenafval nabij de shetlanderstal.
  • Iedere keer bij vertrek dient u uw plaats volledig opgeruimd en netjes achter te laten, vrij van afval en losse voorwerpen.

Afwassen:

  • In het sanitair gebouw zijn afwasbakken waar u gratis warm water kunt afnemen.
  • Laat de afwasbak en het aanrecht schoon achter!
  • Gebruik de afwasbak niet voor handwasjes. Doe dit in een emmer bij uw kampeermiddel.

Animatieprogramma:

  • Tijdens de zomervakantie van regio midden is er een animatieprogramma welke wordt samengesteld met hulp van vrijwilligers en evt. stagiaires.
  • U bent altijd welkom om ons team te komen versterken.

Annuleren:

Heeft u een vakantie geboekt maar wilt u deze na de 24 uur bedenktijd toch annuleren of wilt u eerder vertrekken dan gepland dan gelden onderstaande regels.

  • Indien u zelf een annuleringsverzekering heeft afgesloten bij uw verzekeringsbank dan zullen we u de papieren geven waarmee u het vakantiebedrag terug kunt vragen bij uw verzekeringsbank.
  • Als u geen annuleringsverzekering heeft afgesloten bij uw verzekeringsbank maar u kunt aantonen, door middel van een doktersverklaring, dat u door overmacht (ziekte, ziekenhuisopname, overlijden van uw naaste, ed.) genoodzaakt bent uw vakantie te annuleren dan kan dit kosteloos.
  • Let op als u met een groep een reservering heeft gemaakt. Afhankelijk van de reden kunt u één of meerdere kampeerplaatsen annuleren. bv. bij rugklachten is het alleen mogelijk om 1 kampeerplaats te annuleren.

Na het reserveren van uw vakantie, mondeling of schriftelijk, bent u bij annulering verschuldigd:

Tot 3 maanden voor de aankomst datum

15 % van het totaal verschuldigde bedrag

Plus € 25.- administratiekosten

Tussen de 2 en 3 maanden voor de aankomst datum

50 % van het totaal verschuldigde bedrag

Plus € 25.- administratiekosten

Tussen de 1 en 2 maanden voor de aankomst datum

75 % van het totaal verschuldigde bedrag

Plus € 25.- administratiekosten

Binnen 1 week en 1 maand voor de aankomst datum

90% van het totaal verschuldigde bedrag

Plus € 25.- administratiekosten

Een week voor de aankomst dag of tijdens het verblijf

100% van het totaal verschuldigde bedrag


U bent zelf verantwoordelijk voor het evt. afsluiten van een annuleringsverzekering welke u bij iedere verzekeringsbank kunt afsluiten.

Barbecueën en open vuur:

Betalen kan bij de balie, contant en/of pinnen of vooraf overmaken naar de Regiobank:
NL 20 RBRB 0706 5235 20 met vermelding van naam en reserverings en/of factuurnummer.

  • 2 weken na het maken van uw reservering 25% en het restant 1 maand voor aankomst.
  • Aan het einde van de arrangement periode volgt er nog een factuur voor verbruikte elektra tegen de dan geldende kosten

Bezoekers:

  • Uw bezoek is natuurlijk welkom.
  • De auto moet geparkeerd worden op de buitenparkeerplaats. Zij hebben dus nooit hinder van de dichte slagboom na 22.00 uur en de camping gasten kunnen op de camping parkeren.
  • Zij mogen, nadat zij zich gemeld hebben bij de receptie, gratis het kampeerterrein op.
  • Overnachtende bezoekers moeten de kosten van het dan geldende tarief betalen.
  • Als er bezoek komt logeren terwijl jullie zelf niet aanwezig zijn dan moet dit vooraf gemeld worden.
  • Onderverhuren of tijdelijk verhuren van uw kampeermiddel is niet toegestaan.

Bijzettentje:

  • U mag 1 bijzettentje van max. 6 m2 gratis op uw plaats zetten.
  • Bij leegstand van meer dan 1 week moet het tentje opgeruimd worden.

Camper servicepunt:

  • Nabij het camperveld de Rozenhoek is het camper servicepunt. Hier kunt u met de camper schoon water tappen en grijs water dumpen.

Douchen:

  • In het sanitair gebouw zijn drie dubbele familiedouches en 6 enkele douches. Alle douches werken met een warmwater munt apparaat dat +/- vier minuten water geeft voor € 0.50

Elektra aansluiting:

  • Bij de comfortplaatsen en de camperplaatsen is een stopcontact voor een CEE stekker.
  • De stopcontacten zijn op 10 ampère gezekerd en voorzien van een aardlekschakelaar..
  • Bij de tentplaatsjes op de Gouthoek plaats 7-8 en 9 is geen elektrapunt.

Eten:

  • Bij voldoende animo komt de bakker ‘s morgens uw broodbestelling bezorgen. Een dag vooraf uw bestelling doorgeven via de app of bij de receptie
  • Zondag (in het hoogseizoen ook woensdag) is de Smulkar geopend voor uw friet en snacks
  • Dinsdag komt de bus van Pizza Fresca op het terrein om heerlijke verse pizza’s voor u te bakken.

Fietsen:

  • We verhuren 2 elektrische fietsen, 4 normale fietsen en een aanhangfiets.
  • Helaas is het niet mogelijk om uw eigen fiets in een stalling / schuur te plaatsen.

Gezondheid, ziekte, tandarts:

  • Bij de receptie is een routebeschrijving naar de huisartsen van Rockanje ,de huisartsenpost, het ziekenhuis en de nachtapotheek in Spijkenisse verkrijgbaar.
  • De tandarts helpt alleen indien er sprake is van een noodgeval tel nr:  0900-777 32 22
  • Op de receptie is een verbanddoos aanwezig.
  • Misschien voorbarig maar weet op iedere camping hoe uw kampeerplaats heet.
    Op deze manier bent u in nood makkelijk te vinden !!!!
  • Bij de receptie hangt een AED. Deze wordt gebruikt bij een reanimatie.
  • Geef het altijd door bij de receptie als er een ambulance of een arts gebeld is. Wij zullen dan maatregelen treffen om de ambulance / arts op te vangen en naar u toe te brengen.

Grondzeil in de voortent:

  • Het is in de voortent toegestaan om plastic grondzeil en/of worteldoek te gebruiken.
  • Het is niet toegestaan om plastic grondzeil / worteldoek te gebruiken bij de aangebouwde luifel
  • Als u graag met de voeten in het gras zit kan er een aanpassing gemaakt worden. Kom dit altijd even navragen bij de receptie.

Huisdieren:

  • Honden zijn toegestaan.
  • Uw hond moet altijd aangelijnd zijn op een maximale lengte van 3 meter.
  • De hond moet al zijn behoeftes buiten de camping doen, dus ook niet op de parkeerplaatsen.
  • Het gebruik van een zgn. poepzakje verplicht. Bij iedere uitgang hangt een dispenser en een afvalbak.
  • Uitlaatzones: langs de Voet of kraagweg maar niet naast het dierenhek, het St. Anna bos  met de kikkervijvers (100 m) of op het strand bij de Haringvlietdam( 2.5 km).
  • Huisdieren mogen nimmer overlast veroorzaken.
  • Huisdieren zijn niet toegestaan in het sanitair paviljoen en/of de recreatieruimte. 

Kinderboerderij:

  • U mag de dieren door het hek heen voeren. Liefs gras en groenvoer.
  • Op maandag verzamelen we bij de receptie en gaan we gezamenlijk bij de kinderboerderij naar binnen om te voeren.

Konijnen knuffelhok

  • Bij de receptie mag u, samen met uw kind, de sleutel komen halen voor het konijnen knuffelhok.
  • Om begrijpelijke redenen moet er tijdens het knuffelen wel altijd een volwassenen aanwezig zijn.

Overlast:

  • Op de kampeervelden mag men niet voetballen en/of vliegeren.
  • Tussen 22.00 uur en 8.00 uur moet het stil/rustig zijn.
  • De kinderen moeten in die tijd naar hun eigen plek of naar het jeugdhonk.
  • Er mag geen overlast worden veroorzaakt door bijv. radio, tv, motorvoertuigen, het bespelen van een muziekinstrument, enz.
  • U bent als recreant verantwoordelijk voor het naleven van de regels door u, uw gezin, uw bezoek en evt. uw dieren.
  • Houdt zelf ook een oogje in het zeil als uw kind in het jeugdhonk is.
  • Mocht u overlast hebben van uw medekampeerders, krop dat dan niet op maar spreek het in een vroeg stadium uit.
  • Als dit niet helpt kunt u ons dag en nacht benaderen om te komen luisteren, beoordelen en eventueel op te treden.

Plaatsen kampeermiddel:

  • De plaats is aangegeven met bordjes. Zet het kampeermiddel een meter uit de ‘erfgrens’ zodat uw buren niet ingesloten zitten.
  • Het kampeermiddel moet met de opening naar het midden van het veld.

Pony rijden:

  • In het hoogseizoen proberen we weer een leuk animatieprogramma in elkaar te zetten waarbij we momenten inplannen waarbij de kinderen kunnen poetsen, borstelen, knuffelen en soms mogen rijden op één van onze shetlander pony’s.
  • Als ze geluk hebben kunnen ze zelfs een keer mee met een ‘buitenrit’ waarbij de begeleide rondjes niet in de wei maar bij de kikkervijvers van het St. Annabos worden gelopen.

Post en telefoon:

  • Dringende berichten worden vanzelfsprekend persoonlijk aan u doorgegeven. Andere telefoonberichten worden aangeplakt bij de receptie, evenals inkomende post.

Receptie:

  • Bij de receptie kunt u terecht voor informatie over de camping en/of omgeving.
  • De receptie is geopend
    Hoogseizoen 9.00 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 17:30 en van 18:30 tot 20.30 uur.
    Laagseizoen 9.00 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 17:30
    (Dus tijdens de lunch en diner gesloten)
    Winter alleen op afspraak
  • Voor dringende gevallen is de receptie natuurlijk 24 uur 7 dagen in de week bereikbaar.
  • Indien er niemand aanwezig is bij de receptie kunt u ons telefonisch bereiken via onze privé nummers
    Arie 06-30 67 43 92 en Ellen 06-42 69 39 74

Reserveren:

  • Reserveren kan via de telefoon of aan de balie maar de voorkeur gaat uit naar een digitale aanvraag via de mail
  • Na de mondelinge of digitale aanvraag ontvangt u van ons een mondelinge of digitale bevestiging die u op juistheid moet controleren. Indien deze bevestiging in orde is hoeft u niets te doen.
  • Eventuele wijzigingen moet u aan ons doorgeven (kijk goed naar de aankomst- en vertrekdatum, het aantal volwassenen, kinderen, huisdieren, auto's, of u gebruik wilt maken van een kortingspas en/of lid wilt worden van de SVR).
  • U kunt binnen 24 uur, na de mondelinge of digitale bevestiging, kosteloos en zonder reden annuleren
  • Na deze 24 uur gelden onderstaande regels.

Riool:

  • Op de comfortplaatsen is een afvoerpunt op de plaats.

Sancties:

  • Het aantasten van de sfeer door wanordelijk of agressief gedrag, het plegen van vandalisme, overmatig alcoholgebruik of door welke oorzaak dan ook, of het in diskrediet brengen van de goede naam van Midicamping Van der Burgh, evenals het zich niet houden aan de aanwijzingen door of vanwege de campingeigenaar gegeven, worden als overtreding van de regels beschouwd.
  • Overtreding van deze regels kan leiden tot ontzegging van de toegang tot de camping voor kortere of langere duur, dan wel tot beëindiging van de standplaatsovereenkomst.
  • U bent als recreant verantwoordelijk voor het naleven van de regels door u, uw gezin, uw bezoek en evt. uw dieren.

Skelters:

  • Op de camping staan skelters welke de kinderen gratis mogen gebruiken.
  • Eén kind per skelter dus het zitten op de zijkanten of plastic kappen mag niet.
  • ‘s Avonds moeten de skelters teruggebracht worden naar het plein bij de receptie.
  • Help mee om de skelters heel te houden en laat ze niet gebruiken als botsauto.
  • Als uw kind er niet meer mee speelt moet de skelter goed in zicht staan zodat een ander kind hem weg kan halen om ermee te spelen.

Slagboom:

  • Tussen 22.00 uur en 8.00 uur is de slagboom dicht en de camping afgesloten.
  • Indien u, tussen deze tijden, gebruik wilt maken van uw auto dan moet deze op de buitenparkeerplaats staan.

Toiletten:

  • In totaal zijn er 9 toiletten in het sanitair gebouw. Er zijn ook kindertoiletten en een seniorentoilet (binnen).
  • Natuurlijk is er toiletpapier aanwezig bij de toiletten.

Verkeer:

  • Het grootste gedeelte van de camping is één richtingsverkeer! Kijk hiervoor op de borden en de plattegrond.
  • Geef door als u een invalidekaart heeft. Dan reserveren we een parkeerplaats vlak bij uw kampeerplaats.
  • Op de kampeervelden mag u niet parkeren.
  • Vermijd het rijden over de camping en als het niet te vermijden is rijdt dan stapvoets (5 km/uur).
  • Auto’s dienen uitsluitend te worden geparkeerd op de parkeerplaatsen. Dus niet langs de straat.
  • Voor het behoud van het terrein kan het nodig zijn dat er een toegangsverbod geldt voor alle voertuigen. Haal dus geen afzettingen weg!
  • Er mag altijd maar 1 auto per plaats op de camping geparkeerd staan. De tweede auto moet dus op de buitenparkeerplaats staan.
  • Niet bindend maar wel fijn als u mee wilt werken aan ons parkeer advies:
    Liefs alle auto’s die niet vaak gebruikt worden van de camping af en parkeren op de buitenparkeerplaatsen. Voor de andere auto’s
  • achterste parkeerplaatsen voor de velden Moorhoek, Poortershoek en Gysenhoek, Suythoeck, Grootenhoek en Voethoek.
  • parkeerplaatsen naast de Waalhoek en Welhoek voor de Waalhoek, Welhoek
  • Voorkant bij de dieren voor de Noorthoeck, Gouthoek, Heerenhoek, Cloosterhoek en Steenhoek

Vriezer:

  • In het sanitair gebouw bij de wasmachines staat een klein vriezertje. Dit vriezertje is bedoeld om diepvrieselementen te koelen.

Vroeg boekingen:

Als u alvast een jaar vooruit wilt boeken dan zijn we daar natuurlijk trots op. We begrijpen wel dat de zomer van volgend jaar dan nog ver weg is en de vrije dagen op het werk nog geregeld moeten worden.

  • U kunt tot 1 januari alles kosteloos annuleren, inkorten of verplaatsen.
  • Verschuiven van de geboekte periode:
    U kunt, indien dit planning technisch mogelijk is, uw geboekte vakantie nachten verschuiven. Let wel op dat als u dit na begin februari aanvraagt en blijkt dat dit niet mogelijk is voor alle dagen, de resterende dagen verwerkt worden via het annuleringsreglement.

Wasmachines:

  • In het sanitair gebouw staan 2 wasmachines en 2 drogers.
  • Een was- droogmunt kunt u bij de receptie aanschaffen.
  • U mag uw eigen vertrouwde wasmiddel gebruiken.
  • Gebruik de afwasbak niet voor handwasjes. Doe dit in een emmer bij uw kampeermiddel.

Water:

  • Op alle comfortplaatsen is een waterkraan met drinkwater.

Wettelijk aanspraken:

  • Midicamping Van der Burgh aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade aan eigendommen als gevolg van weersinvloeden, brand, diefstal, aanrijding, vernieling, vandalisme of mogelijke gevolgen in de ruimste zin van het woord. Dit geldt ook tijdens de activiteiten welke op en/of buiten de camping georganiseerd worden
  • Midicamping Van der Burgh aanvaardt geen aansprakelijkheid voor het onklaar raken van faciliteiten en/of voorzieningen. Aanspraken, schadevergoeding of restitutie van staangeld kunnen niet worden gehonoreerd.

Wifi:

  • Op het hele terrein is er bereik voor ons wifi netwerk.
  • U kunt dit netwerkt gratis gebruiken met het wachtwoord MidiCamping

Wintercamping:

  • Het kampeerseizoen loopt van begin april tot en met eind oktober
  • Echter u bent in de herfst en winter ook gewoon welkom.
  • Zelfs in de periode kerst en oud en nieuw kunt u, met minder vuurwerkoverlast, komen kamperen.

Zwembadje:

  • Een klein zwembadje met een laagje water mag in ‘de tuin’ gezet worden.
  • Om de 2 dagen moet het zwembadje verplaatst worden zodat het gras niet verstikt.

Ten slotte………... Naast deze huisregels van Midicamping Van der Burgh geldt ook het reglement Midicamping van der Burgh en de voorwaarden van de Recron.

Hoewel wij onze uiterste best doen om uw verblijf op Midicamping Van der Burgh zo goed mogelijk te laten verlopen, kan het toch zijn dat u een klacht, opmerking, aanmerking of idee heeft. Laat het ons zo snel mogelijk weten zodat we er iets mee kunnen doen. Als u nog vragen heeft of iets is niet duidelijk , kom dan gerust naar ons toe.

Sinds 2023 zijn we door de hoge (lidmaatschap) kosten niet meer aangesloten bij de Recron

Reglementen Seizoenplaatsen

Reglement seizoenplaatsen

Looptijd:

  • Uw seizoenplaats loopt van 1-4 tot 31-10 en wordt automatisch verlengd tenzij u of wij deze willen beëindigen.
  • Indien u het volgende seizoen weer komt kamperen mag de toercaravan in de winter op de plaats blijven staan.

Nutsvoorziening:

Op uw vaste plaats zijn verschillende aansluitpunten (riool, water en elektra)  aanwezig. Deze punten is de scheiding tussen het campingnetwerk en het netwerk op uw plaats. Alle kosten, eventueel voor beide netwerken, die veroorzaakt worden door storingen en/of foutief gebruik van het netwerk op uw plaats, zijn voor uw rekening.

Gas:

  • Bij iedere kampeermiddel mogen max. 2 gasflessen voor propaan of butaangas (vol of leeg) staan.
  • U bent verplicht om jaarlijks uw gasinstallatie te (laten) controleren en minstens iedere 3 jaar uw gasslang te vervangen.

Riolering:

  • Bij aansluiting op de riolering kunt u gebruik maken van het rioolpunt achter uw caravan.

Water:

  • U kunt achter de caravan gebruik maken van de waterkraan.
  • Vaak moet u deze kraan delen met uw buren waardoor een permanente aansluiting naar uw toercaravan niet mogelijk is.
  • Bij vriezend weer worden de kranen afgesloten.

Elektra:

  • Het verbruik van de elektra wordt bijgehouden door middel van meterstanden en deze worden in het najaar gefactureerd tegen de dan geldende tarieven.
  • Het stopcontact van de camping is aangesloten met een aardlekschakelaar,
  • U bent verantwoordelijk voor een goedgekeurde installatie in de toercaravan
  • U kunt in totaal max. 10 ampère gebruiken. Controleer zelf of laat controleren of de ampère van uw eigen zekeringen en aardlekschakelaar niet te hoog zijn.

Plaatsen van de toercaravan:

  • De toercaravan moet met de opening naar het midden staan.
  • Er mag één bijzettentje op de plaats erbij gezet worden.
  • Er mag één schuurtje op de plaats erbij gezet worden.
  • De toercaravan moet één meter uit de ‘erfgrens’ staan.
  • De voortent mag van tentdoek en in overleg mag er ook een ‘vaste’ voortent geplaatst worden.
  • In de voortent mag een vaste vloer gelegd worden.

(Ver) Bouwen:

  • Als de gemeente Westvoorne een ander bestemmingsplan en/of omgevingsvisie aanneemt dan veranderen ook de regels qua bouwen en bebouwing op de camping.
  • Bespreek daarom altijd uw plannen en ideeën eerst met de campingeigenaar.
  • In de periode van 1 juli tot 1 september, in voor en naseizoen tijdens de schoolvakanties en iedere zondag, mag er niet gebouwd en/of verbouwd worden
  • Het (ver)plaatsen van bouwsels, zoals schuurtjes, schuttingen enz., het aanleggen van een terras, evenals het verbouwen van de caravan is zonder de schriftelijke toestemming van de campingeigenaar verboden.
  • Om toestemming te verkrijgen voor een (ver) bouwing dient u een tekening (zij- en bovenaanzicht), voorzien van maten en materiaalkeus, in te dienen. Als er geen bezwaren zijn ontvangt u de tekening terug voorzien van handtekening en stempel. Bewaar dit document als goedkeuringsbewijs.
  • De afstanden tussen de bebouwingen van iedere plaats (dus ook de schutting) moet minimaal 3 meter zijn. De afstand tussen de haag en de caravan, schutting, schuur e.d. moet daarom minimaal 1.5 meter zijn. Dus u houdt 1.5 meter afstand en de buren houden ook 1.5 m afstand waardoor 3 meter afstand is.
  • Kampeermiddelen, schuurtjes, schuttingen e.d. die niet voldoen aan redelijke eisen van welstand en onderhoud of zijn geplaatst zonder goedkeuringsbewijs kunnen worden geweigerd, dan wel, nadat u hiervan schriftelijk op de hoogte bent gesteld, op uw kosten van de camping worden verwijderd. Hier geldt nooit een verjaring

Beplanten en snoeien.

  • Het kappen, zagen, snijden evenals het verplaatsen en/of beschadigen van afrasteringen en/of beplanting zonder overleg is verboden.
  • U bent verantwoordelijk voor het groenonderhoud op uw plaats. Dus het grasmaaien en het snoeien naast en achter de toercaravan. In de maanden maart t/m oktober worden geen snoeiwerkzaamheden verricht.
  • In het laagseizoen en winter wordt van u verwacht dat u na overleg en goedkeuring van de eigenaar de haag achter de caravan snoeit. Vaak kunt u dan ook uw groter groenafval via ons gratis afvoeren.
  • De beplanting die u zelf plant mag geen overlast veroorzaken voor de andere recreanten.
  • De plaats dient in goede staat van onderhoud te worden gehouden. De plaats moet op 1 november opgeruimd zijn en vrij van losliggende spullen
  • Als dit niet of onvoldoende gebeurt zijn wij genoodzaakt, na sommatie, op uw kosten de verzorging uit te voeren.
  • Het gebruik van gif is niet toegestaan.

Beëindigen van uw seizoenplaats:

  • Ga met uw plannen altijd eerst naar de campingeigenaar.
  • In het geval van het overlijden van de betalende eigenaar/kampeerder komt de betalingsplicht en/of opruimplicht te liggen bij de erfgenaam. Als de erfgenaam wil blijven kamperen dan heeft hij/zij voorrang op de wachtlijst en gaat het op dat moment geldende kampeertarief betalen.
  • Bij het beëindigen van de overeenkomst dient de plaats volledig opgeruimd en netjes te worden achtergelaten, vrij van schuurtje, tegels, vaste voortentvloer, afval, losse voorwerpen enz.
  • Uw seizoenplaats overeenkomst loopt van 1 april tot 31 oktober.
  • Totdat de seizoenplaats leeg en opgeruimd is blijven alle betalingsverplichtingen van toepassing.

Sinds 2023 zijn we door de hoge (lidmaatschap) kosten niet meer aangesloten bij de Recron

Reglementen Vaste plaatsen

Reglement vaste plaatsen

Voorwaarden vaste plaatsen:

Looptijd:

  • Uw vaste plaats loopt van 1-4 tot 31-10 en wordt automatisch verlengd tenzij u of wij deze willen beëindigen.

Nutsvoorziening:

  • Op uw vaste plaats zijn verschillende aansluitpunten (riool, water en elektra)  aanwezig. Deze punten is de scheiding tussen het campingnetwerk en het netwerk op uw plaats. Alle kosten, eventueel voor beide netwerken, die veroorzaakt worden door storingen en/of foutief gebruik van het netwerk op uw plaats, zijn voor uw rekening.

Water:

  • Het verbruik van water gaat via de watermeter en wordt in het najaar gefactureerd.
  • Na 1 november moet u zelf in de waterput het water aftappen d.m.v. het aftapkraantje om bevriezing te voorkomen.

Gas:

  • Bij iedere (sta) caravan mogen max. 2 gasflessen voor propaan of butaangas (vol of leeg) staan.
  • LPG tanks zijn verboden.
  • U bent verplicht om jaarlijks uw gasinstallatie te (laten) controleren en minstens ééns per 3 jaar uw gasslang te vervangen.

Riolering:

  • U bent de kosten van de rioolheffing verschuldigd.
  • Bij aansluiting op de riolering geldt dat u gebruik moet maken van PVC klasse 41 en moet werken met een zeer gering afschot (1 cm op 10 m.).
  • Gebruik geen vochtige doekjes in het riool.

Elektra:

  • Het verbruik van de elektra wordt bijgehouden via de meterstanden en in het najaar gefactureerd tegen de dan geldende tarieven.
  • Voor de aansluiting van de elektra geldt dat u uitsluitend grijze grondkabel mag gebruiken.
    Deze moet nadat hij zo lang mogelijk is ingegraven zo kort mogelijk verticaal naar de caravan worden gelegd.
  • U bent verplicht om de elektriciteitsinstallatie in uw caravan aan te sluiten, te gebruiken volgens de NEN- veiligheidsnormen en te laten controleren.
  • U bent verplicht om een aardlekschakelaar aan te sluiten. Controleer of alle stopcontacten achter deze aardlekschakelaar staan.
  • U kunt in totaal max. 16 ampère gebruiken. Controleer zelf of laat controleren of de ampère van uw eigen zekeringen niet te hoog zijn.

(Ver) Bouwen:

  • Als de gemeente Westvoorne een ander bestemmingsplan en/of omgevingsvisie aanneemt dan veranderen ook de regels qua bouwen en bebouwing op de camping.
  • Bespreek daarom altijd uw plannen en ideeën altijd eerst met de campingeigenaar.
  • In de periode van 1 juli tot 1 september, in voor en naseizoen tijdens de schoolvakanties en iedere zondag, mag er niet gebouwd en/of verbouwd worden
  • Het (ver)plaatsen van bouwsels, zoals schuurtjes, schuttingen enz., het aanleggen van een terras, evenals het verbouwen van de caravan is zonder de schriftelijke toestemming van de campingeigenaar verboden.
  • Om toestemming te verkrijgen voor een (ver) bouwing dient u een tekening (zij- en bovenaanzicht), voorzien van maten en materiaalkeus, in te dienen. Als er geen bezwaren zijn ontvangt u de tekening terug voorzien van handtekening en stempel. Bewaar dit document als goedkeuringsbewijs.
  • De huidige regels zijn dat de totale bebouwing van uw plaats nimmer meer mag zijn dan 50 m2 incl. 6 m2 voor een berging. Het kan zijn dat deze regels veranderen.
  • De afstanden tussen alle bebouwing( dus ook de schutting) moet minimaal 3 meter zijn. De afstand tussen de haag en de caravan, schutting, schuur e.d. moet daarom minimaal 1.5 meter zijn.
  • De (sta) caravan moet, middels een op het chassis aangebracht assenstel met wielen altijd verplaatsbaar blijven.
  • Kampeermiddelen, schuurtjes, schuttingen e.d. die niet voldoen aan redelijke eisen van welstand en onderhoud of zijn geplaatst zonder goedkeuringsbewijs kunnen worden geweigerd, dan wel, nadat u hiervan schriftelijk op de hoogte bent gesteld, op uw kosten van de camping worden verwijderd. Hier geldt nooit een verjaring

Beplanten en snoeien.

  • Het kappen, zagen, snijden evenals het verplaatsen en/of beschadigen van afrasteringen en/of beplanting zonder overleg is verboden.
  • In de maanden maart t/m oktober worden geen snoeiwerkzaamheden verricht. In het laagseizoen en winter is snoeien alleen toegestaan na overleg en goedkeuring. Vaak kunt u dan ook uw groter groenafval via ons gratis afvoeren.
  • De beplanting die u zelf plant mag geen overlast veroorzaken voor de andere recreanten.
  • De plaats dient in goede staat van onderhoud te worden gehouden. De plaats moet op 1 november opgeruimd zijn en vrij van losliggende spullen
  • Als dit niet of onvoldoende gebeurt zijn wij genoodzaakt, na sommatie, op uw kosten de verzorging uit te voeren.
  • Het gebruik van gif is niet toegestaan.
  • De afstanden tussen alle bebouwing moet minimaal 3 meter zijn. De afstand tussen de beplanting en de caravan, schutting, schuur e.d. moet minimaal 1.5 meter zijn.

Beëindigen van uw (sta) caravan plaats:

  • Bij de koop of verkoop van een stacaravan moet rekening gehouden worden met de rechten van alle partijen: de koper, de verkoper en de camping ondernemer. Op de Midicamping zijn er 2mogelijkheden bij verkoop. stacaravan los verkopen zonder standplaats (zonder de grond) / stacaravan verkopen met standplaats (op gehuurde grond)
  • Ga met uw verkoopplannen altijd eerst naar de campingeigenaar.
  • In het geval van het overlijden van de betalende eigenaar/kampeerder komt de betalingsplicht en/of opruimplicht te liggen bij de erfgenaam. Als de erfgenaam wil blijven kamperen dan heeft hij/zij voorrang op de wachtlijst en gaat het op dat moment geldende kampeertarief betalen.
  • Nadat u hebt aangegeven dat u de (sta)caravan wil verkopen wordt de (sta)caravan, in overleg met u, door ons getaxeerd. De taxatie is alsof de stacaravan los aan de weg zou staan en de prijs zal nooit hoger zijn dan het aankoopbedrag. Als u het niet eens bent met de door ons getaxeerde waarde kunt u de caravan laten taxeren door een onafhankelijke, hiertoe bevoegde partij. Als de caravan hoger getaxeerd wordt dan het aankoopbedrag en u wilt dit ook ontvangen moet de caravan elders verkocht worden.

Als de getaxeerde waarde lager is dan € 4000, -

  • dan mag de (sta) caravan niet meer op de standplaats worden verkocht. U moet de stacaravan dus slopen of op laten halen door een opkoper.
  • Bij het beëindigen van de overeenkomst dient de plaats volledig opgeruimd en netjes te worden achtergelaten, vrij van schuurtjes, tegels, afval, losse voorwerpen enz.
  • Indien een caravan moet worden gesloopt of afgevoerd, zijn de kosten van sloop en/of afvoer voor rekening van u als eigenaar of nabestaande van de caravan.
  • Totdat de caravanplaats leeg en opgeruimd is blijven alle betalingsverplichtingen van toepassing.

Als de taxatiewaarde hoger is dan € 4000.-

  • De eigenaar houdt een lijst bij van kampeerders die graag een seizoenplaats en/of een stacaravanplaats willen hebben.
    De kampeerders die een seizoenplaats hebben en willen doorstromen naar een vaste plaats hebben voorrang op de ‘nieuwe’ kampeerders. Dit geldt ook voor de voorseizoenplaats die doorstroomt naar een seizoenplaats.
    Een uitzondering wordt gemaakt indien u de stacaravan wilt verkopen aan uw eigen kinderen.
  • Mocht niemand van de wachtlijst interesse hebben in de aangeboden (sta) caravan dan kunt u zelf actief op zoek gaan naar een koper.
    De campingeigenaar houdt altijd het recht om met de nieuwe eigenaar geen nieuwe overeenkomst af te sluiten.
  • Totdat de caravan officieel verkocht is blijven alle betalingsverplichtingen van toepassing

Bemiddelingskosten:

  • Als de (sta) caravan, na goedkeuring van de eigenaar, op Midicamping van der Burgh verkocht wordt met behoud van plaats dan wordt er door ons een toeslag geheven van 7,5% van de verkoopprijs, Deze toeslag dient te worden betaald door de koper.

Sinds 2023 zijn we door de hoge (lidmaatschap) kosten niet meer aangesloten bij de Recron

Reglementen Privacy

Privacy reglement (potentiële) klanten / gasten / visite.

Vanaf mei 2018 moeten alle bedrijven voldoen aan de nieuwe Europese regelgeving (Algemene Verordening Gegevensbescherming).
Op basis daarvan hebben wij dit ‘Privacy Reglement Midicamping Van der Burgh’ opgesteld.
Bewust of onbewust deelt u uw persoonsgegevens met ons. Dat kan door middel van een reservering, een pinbetaling of een bancaire overschrijving, een inschrijving voor een recreatie evenement enz.
In dit privacy regelement staat uitgebreid omschreven hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan. Uiteraard zijn uw persoonlijke gegevens bij ons in veilige handen.

  • We verkopen geen persoonsgegevens aan derden.
  • Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt ten behoeve van een optimale dienstverlening, bedrijfsvoering en marketing.
  • U kunt u makkelijk in en uitschrijven voor onze nieuwsberichten.
  • LET OP!! Als we geen reactie van uw kant hebben gehoord gaan wij er vanuit dat we foto en filmmateriaal mogen gebruiken van u, uw gezinsleden en/of visite voor marketingdoeleinden.

Wat zijn de persoonsgegevens die we bewaren?

  • Persoonsgegevens die van belang zijn voor de reservering van uw vakantie op de camping.
  • Uw naam, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummers, emailadres, kenteken, gezinssamenstelling, voorkeur kampeerplaats en lidmaatschappen,
  • Foto’s waarop u, uw familielid en/of visite misschien duidelijk herkenbaar in beeld is.
  • Camerabeelden van de beveiligingscamera’s.

Welke gegevens verzamelen wij en hoe gebruiken wij deze?

  • Wij verwerken de persoonsgegevens die belangrijk zijn voor uw boeking in uw aanvraag / reservering. Zo kunnen wij uw aanvraag / reserveringen beheren en u van relevante informatie voorzien.
  • We sturen marketingberichten, al dan niet via een nieuwsbrief.
  • Wij meten uw tevredenheid.
  • Foto’s en filmpjes worden onder andere gemaakt tijdens sport en spel momenten. De foto’s worden door ons gemaakt maar soms ook door andere kampeerder en daarna aan ons gegeven. Deze kunnen gebruikt worden in folders, website en andere reclamemarkting.
  • Camerabeelden van de beveiligingscamera’s worden alleen gebruikt in geval van overlast, schades en/of diefstal.
  • Midicamping Van der Burgh maakt gebruik van de sociale media middels een Facebook pagina en een website www.midicamping.nl. Door te reageren op deze sociale media geeft u toestemming dat uw naam wordt vernoemd
  • Nachtregister. Bij het verblijf op ons park wordt door ons een zogenoemd digitale nachtregister formulier bijgehouden. De gegevens van u worden verwerkt onder meer voor het geval van calamiteiten.

Waar slaan wij uw gegevens op?

Wij hebben passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen tegen onrechtmatige verwerking,

  • We hanteren een gebruikersnaam en wachtwoordbeleid op onze systemen;
  • Wij maken back-ups van de persoonsgegevens om deze te kunnen herstellen bij fysieke of technische incidenten;
  • Onze medewerkers zijn geïnformeerd over het belang van de bescherming van persoonsgegevens.
  • Sommige gegevens staan op een beveiligde externe server en sommige staan op de interne harde schijf. Beide zijn beveiligd en niet toegankelijk voor derden.

Hoelang bewaren wij uw persoonsgegevens?

  • Wij bewaren uw persoonsgegevens niet langer dan nodig is voor het doel waarvoor wij de gegevens in ons bezit hebben
  • Als u wilt dat uw gegevens eerder uit ons systeem verwijderd worden dan kunt u dit altijd aangeven en zullen we de gegevens verwijderen.
  • De foto’s worden levenslang intern en extern bewaard. Geef het door als u dit niet wilt zodat deze gegevens worden verwijderd of uw gezicht onherkenbaar wordt gemaakt.
  • De camerabeelden worden max. 4 weken bewaard en dan overschreven door nieuwe beelden. In geval van criminele incidenten bewaren we de beelden tot dit is afgehandeld.

Info aan derden

Wij geven alleen persoonsgegevens door aan andere partijen indien dit noodzakelijk/wettelijk voorgeschreven is. Zo maken wij gebruik van een derde partij voor:

  • Wettelijke verplichtingen in verband met het nachtregister: Gemeente Voorne aan zee
  • Het onderhouden van onze website www.midicamping.nl.
  • Een softwareprogramma voor het maken van recreatieve boekingen en facturatie.
  • Een softwareprogramma voor het voeren van de algemene boekhouding.
  • Wettelijke verplichting tijdens een politie of gemeentelijk onderzoek.

Wat zijn uw privacy-rechten?

Wij vinden het belangrijk dat u controle heeft over uw persoonsgegevens. U kunt deze controle uitoefenen via de volgende rechten:

  • Recht op informatie
  • Recht op inzage
  • Recht op correctie
  • Recht om vergeten te worden
  • Recht om bezwaar te maken tegen marketing en profilering
  • Recht op het intrekken van uw toestemming
  • Recht om te klagen

Midicamping Van der Burgh behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in het privacy beleid. Check daarom regelmatig het privacy reglement voor een update.

In geen geval kan Midicamping Van der Burgh aansprakelijk worden geacht voor enige directe of indirecte schade die voortvloeit uit een foutief of onrechtmatig gebruik door een derde van de persoonsgegevens.

LET OP!  Als we geen reactie van uw kant hebben gekregen gaan wij er, na het maken van uw boeking, vanuit dat we foto en film materiaal mogen gebruiken van u, uw gezinsleden en/of visite voor marketing doeleinden. Natuurlijk kunt u ook achteraf melding maken waarbij we uw materiaal verwijderen

Sinds 2023 zijn we door de hoge (lidmaatschap) kosten niet meer aangesloten bij de Recron

Reglementen gebruik gasflessen

Veilig omgaan met flessengas
(meegestuurd met factuur 2019)

Het College van Burgermeesters en Wethouders en de brandweer van de gemeente Westvoorne vinden het belangrijk dat recreanten veilig kunnen recreëren. De verantwoordelijkheid hiervoor ligt bij de recreatie ondernemer, maar voor een belangrijk deel ook bij de recreant zelf. Daarom is het belangrijk dat u als recreant weet wat de voorschriften zijn met betrekking tot een flessengasinstallatie. Gezien het belang van veilige installaties op de kampeerterreinen zullen er binnen de gemeente Westvoorne steekproefsgewijs controles worden gehouden.

Verkoop:

  • Bij de receptie verkopen we 5 kg en 10.5 kg flessen.
  • Voor andere flessen verwijzen we u door caravanbedrijf de Duinwei – Berkenrijs 12 Rockanje.

Gasfles:

  • Er moet sprake zijn van een door het Stoomwezen BV goed gekeurde gasfles. Voor buitenlandse flessen geldt dat deze voorzien moeten zijn van een zogenaamd pi-kenmerk (Europees Keurmerk).
  • Shell-benegas en Primagas flessen moeten om de 15 jaar worden gekeurd. Andere merken om de 10 jaar.
  • Bij een kampeermiddel mogen maximaal 2 gasflessen worden geplaatst.
  • Gasflessen met een inhoudsvolume van meer dan 45 liter zijn NIET toegestaan.
  • Indien de gasflessen in een disselbak worden geplaatst moet deze goed geventileerd zijn. Omdat propaan- en butaangas zwaarder is dan  lucht moet er een goede ventilatie zijn  op het bodemniveau.
  • De flessen mogen  slechts gevuld zijn met gas waarvoor de flessen zijn beproefd,(geen autogas!).
  • Bij lekkende flessen moeten onmiddellijk maatregelen worden genomen om brand- en explosiegevaar te voorkomen.
  • Gasflessen mogen niet worden ingegraven en moeten geplaatst zijn op een niet vochtige en stevige ondergrond.
  • Gasflessen met een inhoud van meer dan 6 kilogram mogen niet in een caravan aanwezig zijn.
  • Gasflessen moeten altijd op een goed zichtbare, makkelijk toegankelijke plaats staan.
  • De gasflessen moeten beschermd zijn tegen directe zonnestraling. Laat altijd duidelijk zien waar de gasflessen staan (door bv. een felle rand te schilderen op de kast).
  • De flessen moeten staand zijn opgesteld en goed beveiligd zijn tegen omvallen.

Gasslangen:

  • Gasslangen mogen alleen gebruikt worden als deze goedgekeurd zijn. Goedgekeurde slangen zijn herkenbaar aan het NEN nummer op de slang. Butaangasslangen (zwart) en propaangasslangen (oranje) mogen niet ouder zijn dan 3 jaar, gerekend vanaf het productie jaartal, vermeld op de slang.
  • Een gasslang dient te allen tijde te worden vernieuwd indien deze scheuren vertoond, dan wel op een andere wijze niet voldoende deugdelijk meer is voor het doel waarvoor deze wordt gebruikt.
  • Indien de afstand tussen de gasfles(sen) en het gebruikerstoestel groter is dan 1 m, dan dient deze verbinding te worden uitgevoerd in 12 mm koperbuis; Dit houdt in dat de lengte van de gasslang niet groter mag zijn dan één meter.
  • Gasslangen moeten met een deugdelijke klem of perskoppeling aan beide zijden worden vast gezet. In verband met duurzaamheid dienen bij voorkeur roestvrijstalen slangklemmen te worden gebruikt.

Gasdrukregelaars:

  • Gasdrukregelaars die ouder zijn dan 5 jaar, gerekend vanaf het productiejaar, dienen te worden vervangen. Het productie jaartal staat op de regelaar vermeld.
  • De regelaars moeten dezelfde druk aangeven dan de aan te sluiten apparatuur (30 of 50 mbar).

Afsluitkranen:

  • Afsluiters en kranen moeten op gemakkelijk toegankelijke plaatsen zijn aangebracht (niet tussen vloeren en slecht geventileerde ruimten).
  • De kranen kunnen op lekkage gecontroleerd worden met zeepsop of gaslekzoeker.
  • Gaskranen moeten met de hand en zonder gebruikmaking van gereedschap opengedraaid worden.

Ventilatie:

  • Er moet gezorgd worden voor een goede lucht circulatie c.q. doorstroming van lucht in alle vertrekken en/of ruimten onder de caravan.

Installatie:

  • De installatie moet, conform de voorschriften van de campingeigenaar, periodiek door een erkend bedrijf worden onderhouden. U kunt worden verzocht om het bewijs van onderhoud te overleggen.

Wij wensen u een prettig verblijf , op kampeerterrein, Midicamping van der Burgh, in de gemeente Westvoorne.

Sinds 2023 zijn we door de hoge (lidmaatschap) kosten niet meer aangesloten bij de Recron

Overige vragen

Zat uw vraag of goed antwoord er niet bij? Neem dan even contact met ons op via de mail. info@midicamping.nl of bel ons even +31 (0) 181 - 40 41 79

Translate »