Veel gestelde vragen, regels en weetjes

Een alles omvattende regel is dat u rekening moet houden met uw medekampeerder en geen overlast mag veroorzaken voor uw medekampeerder! 

*Dit is een dynamisch document waar, indien nodig, extra uitleg of beleid aan toegevoegd wordt.

Openingstijden receptie en slagboom

De receptie is geopend van 9.00 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 17:30 en van 18:30 tot 21.00 uur. (Dus tijdens de lunch en diner gesloten)
Voor dringende gevallen is de receptie natuurlijk 24 uur 7 dagen in de week bereikbaar. Indien er niemand aanwezig is bij de receptie kunt u ons telefonisch bereiken via onze privé nummers Arie 06-30674392 en Ellen 06-42693974

De slagboom en alle campinghekken zijn gesloten tussen 22:00 uur en 08:00 uur 
Indien u, tussen deze tijden, gebruik wilt maken van uw auto dan moet deze op de buitenparkeerplaats staan.

Wat zijn de aankomst- en vertrektijden?

De aankomsttijd is na 14:00 uur en de vertrektijd is voor 12:00 uur. Let op! de receptie is tussen 12:00 en 14:00 uur gesloten

Kan ik eerder arriveren?

Als u te vroeg bent kunt u uw caravan plus evt. de auto op één van onze parkeerplaatsen neerzetten en alvast gaan genieten van de camping of onze mooie omgeving.
In het laagseizoen is het soms mogelijk om een vroege aankomst of laat vertrek te boeken. Geef dit aan bij uw reserveren.

Hoe plaats ik mijn kampeermiddel, bijzettentje?

Bij aankomst ontvangt u een parkboekje met plattegrond. Hier staat omcirkelt waar uw plaats is.
De plaats is aangegeven met bordjes. Zet het kampeermiddel een meter uit de ‘erfgrens’ zodat uw buren niet ingesloten zitten.
Op de comfort en comfort de luxe plaatsen moet het kampeermiddel met de opening naar het midden van het veld staan.
Op het camperveld mag u zelf bepalen wat voor u het beste uitkomt qua wegrijden enz.

U mag 1 bijzettentje van max. 6 m2 gratis op uw plaats zetten.
Bij leegstand van meer dan 1 week moet het tentje opgeruimd worden.
Indien het tentje groter is dan 6 m2 dan is dit, tegen betaling, mogelijk als de plek dit toelaat.
Om genoeg afstand te creëren tussen de kampeermiddelen moet iedereen een meter van de ‘erfgrens’ af staan. Aan de dissel kant en aan de achterkant.
Indien u een klein tentje wilt plaatsen voor de kinderen en u heeft een grote toercaravan dan zal deze evt. achter het kampeermiddel of ervoor geplaatst moeten worden.

Mag er plastic in de voortent?

Het neerleggen van plastic en/of landbouwplastic juichen we zeker niet toe! Soms kan het echt niet anders maar we blijven u vragen om zo min mogelijk het groene gras te verstikken. Zo blijft de plaats na uw verblijf ook nog aantrekkelijk voor de gasten na u.
Plastic / landbouwplastic onder de aangebouwde luifel is verboden
Indien u reist zonder voortent en u wilt met de voeten in het gras onder de luifel zitten dan is het in veel gevallen toegestaan om het kampeermiddel iets vooruit te zetten. Overleg dit wel altijd even met de receptie.

Kamperen met een (zomer) storm tips

Niks is zo onvoorspelbaar als het weer en daarom moet u als eerste de natuur in de gaten houden. Als de zwaluwen laag vliegen, de dieren onrustig, de vliegen irritanter, de lucht betrekt of het wordt opeens kouder dan zijn dat vaak de eerste tekenen dat er slechter weer op komst is. Als de weersberichten op uw mobiele telefoon hetzelfde zeggen moet u zich al klaar gaan maken.
Voorbereidingen:
Haal alle losliggende artikelen naar binnen en ruim deze op in kasten of disselbak.
Kijk ook eens kritisch naar de spullen die in de voortent staan. Leg stoelen bv onder de caravan waardoor u meer ruimte heeft om tentstokken na te spannen of in nood de voortent toch af te breken.
Zorg dat de stormbak voor het pakken staat. Met daarin hamer, stormlijnen extra haringen, laarzen, regenkleding en een zaklantaren.
Voor de storm moet u de ankerpunten van de voortent controleren. De tent moet strakgespannen staan met één of twee lagere punten waar het water er makkelijk vanaf kan stromen.
Haringen:
Gebruik de juiste haringen
Vervang oude elastieken
Gebruik bij de laddertjes de rode kunststof haringen of nog stevigere
Zet de tentflappen vast met haringen
Stormlijnen:
Bevestig de lijnen aan de kruisingen van uw frame. Het frame moet immers niet inschuiven en/of inklappen. Het kleine stokje met het pinnetje dat het ‘luifeltje’ strak houdt is eigenlijk geen goede plek om de lijnen vast te maken.
Op de grote doekvlakken zijn vaak halverwege aanhechtingspunten voor extra stormlijnen die kunnen helpen de klappen op te vangen.
Gebruik stormstokken voor het dak of span stormlijnen kruislings over het dak
Span stormlijnen diagonaal aan de binnenkant van de tent. Bv. Kruising linker bovenkant naar onderkant midden stok en zo door.
Er zijn ook bredere/ stevigere polyester banden te koop die u als stormlijn kunt gebruiken.
Gebruik ook hier de juiste haringen. Een hondenhaak die u in de grond moet draaien is een goede optie.
Een stormbandveer bevestigd aan de stormband die links en rechts aan de vaste stormband van de voortent zit helpt de bewegingen van de wind op te vangen.
Als u een band gebruikt die over de voortent heen loopt zal deze bij veel spanning ervoor zorgen dat de tentbuizen sneller zullen inschuiven.
Tentstokken:
Als u aluminium stokken gebruikt dan adviseren wij om op de dunste stok een extra slangklem te zetten waardoor de buizen niet meer in elkaar kunnen schuiven.
Koop vooraf 3 x 20 cm keukenafvoerbuis en zaag deze schuin af. Sla de buisjes voor de helft in de grond en zet hier de staande buizen in. Mocht de buis toch iets omhoog bewegen kan deze nooit wegklappen
Voor een luifel is het vaak beter om deze in te rollen en of af te breken.

Voor nood mag u ook de auto gebruiken als windvanger. Zet deze na de storm wel weer terug op de parkeerplaats.

Als het onweert bent u altijd welkom in het jeugdhonk of de kantine om te schuilen.

Het is vermoeiend om uw tent in de gaten te houden maar we hopen wel dat u bij uw kampeermiddel blijft om alle losgewrikte haringen, gebroken stormlijntjes en ingezakte tentstokken enz. te herstellen. Het blijft immers uw verantwoording dat er ook geen schade bij derden komt.

Betalen

U mag uw verblijf in twee gedeeltes betalen.
* 25% van de totaalsom betaald u 2 weken na uw reserveringsaanvraag
* restant van de overeengekomen bedrag een maand voor aankomst

U kunt betalen via de Pay.nl link die in de reserveringsmail wordt meegestuurd. Hiermee wordt het bedrag vol automatisch aan uw boeking gekoppeld en ontvangt u direct een betalingsbevestiging. Of u betaald via de bank met een overschrijving. Deze betalingen worden 1 keer per week gekoppeld aan de boekingen. Hier moet u dus iets langer wachten op de betalingsbevestiging.

Als u nog veranderingen aanbrengt in uw boeking zoals logees, langer verblijf, enz dan sturen we u een nieuwe reservering met een nieuw bedrag. Dit eindbedrag moet uiterlijk 1 dag voor vertrek voldaan zijn.

Gegevens bank: Regiobank   -    IBAN: NL 20 RBRB 0706 5235 20      -    Midicamping Van der Burgh     -     BIC RBRBNL21

INCASSO INFO:
Na de reservering ontvang je een reserveringsovereenkomst met betaalinstructies en ga je automatisch akkoord met onze voorwaarden.
Als recreant in gebreke blijft om te betalen, zal het incasso bureau ingeschakeld worden, indien het bedrag niet tijdig is betaald, dan zal tijdens incasso, door het incasso bureau, een extra (rente) percentage worden berekend over het nog te betalen bedrag.
Op alle geschillen met betrekking tot Kamperen / Camping is Nederlands recht van toepassing. Uitsluitend een Nederlandse rechter is bevoegd van deze geschillen kennis te nemen.

Stel dat ik wil annuleren / wijzigen / schuiven?

Wij adviseren iedereen om een annuleringsverzekering af te sluiten! Dat kan bij uw eigen verzekeringsagent of bijvoorbeeld bij www.recreatieverzekeringen.nl

Annuleren binnen 24 uur na uw aanvraag:
U heeft een aanvraag gedaan voor uw kampeerplaats of een verhuurchalet. In de mailbox krijgt u een bevestiging en een betalingslink van deze aanvraag. Stel dat u toch liever afziet van deze reservering of u wilt een wijziging maken dan kunt uw deze binnen 24 uur kosteloos en zonder opgaaf van reden annuleren en/of wijzigen. Mail hiervoor naar info@midicamping.nl

Annuleren na 24 uur na uw aanvraag:
Als we geen reactie van u ontvangen wordt de aanvraag omgezet in een bindende overeenkomst/reservering waarbij wij een plek voor U vrijhouden en erop rekenen dat u komt.
Bij een annulering zullen we u voorzien van de juiste papieren zodat u deze kunt indien bij uw annuleringsverzekering.

Bij annulering moet u een deel of het geheel van de overeengekomen prijs betalen.

Uitzondering bij vroeg boekingen:
Als u alvast een jaar vooruit wilt boeken dan zijn we daar natuurlijk trots op. We begrijpen wel dat de zomer van volgend jaar dan nog ver weg is en de vrije dagen op het werk nog geregeld moeten worden. Daarom kunt u deze losse plaats en groepsboekingen tot 1 februari kosteloos annuleren. Hierna geldt het ‘normale’ annuleringsreglement.

Let op als u met een groep een reservering heeft gemaakt. Afhankelijk van de reden kan u één familie uit uw groep annuleren. Dit houdt echter niet in dat de anderen van die groep ook om die reden kunnen annuleren. bv. bij rugklachten is het alleen mogelijk om 1 kampeerplaats te annuleren.

Annuleringsschema:

Meer dan 6 maanden voor aankomst

 administratiekosten € 25.00 + 0 % van het totaal verschuldigde bedrag

Tussen 3 en 6 maanden voor aankomst

administratiekosten € 25.00 + 15 % van het totaal verschuldigde bedrag

Tussen de 2 en 3 maanden voor de aankomst

administratiekosten € 25.00 + 50 % van het totaal verschuldigde bedrag

Tussen de 1 en 2 maanden voor de aankomst

administratiekosten € 25.00 + 75 % van het totaal verschuldigde bedrag

Binnen 1 week en 1 maand voor de aankomst

administratiekosten € 25.00 + 90% van het totaal verschuldigde bedrag tot max 100 %

Een week voor de aankomst dag of tijdens het verblijf

100% van het totaal verschuldigde bedrag

Voor de kinderen

Animatieprogramma:
Alleen tijdens de zomervakantie van regio midden wordt er, met hulp van vrijwilligers en evt. stagiaires, een animatieprogramma samengesteld dat probeert aandacht te hebben voor alle leeftijden en wensen. Het kan zijn dat iemand een leuk idee heeft en dat samen met zijn/haar kind wil uitvoeren dan bent u meer dan welkom! 
Het programma en de laatste updates kunt u vinden op het informatiebord bij de schuur of download de camping comfort app en ga via onderstaande QR code naar de info van de Midicamping.

Dieren:
Kinderboerderij:
U mag de dieren door het hek heen voeren (liefs groenvoer) en kijk goed naar het animatieprogramma voor de dagen dat we gezamenlijk bij de kinderboerderij naar binnen om te voeren.
Konijnenknuffelschuurtje:
Achter het sanitair gebouw staat een zwart stalletje waar de konijntjes wonen. Bij de receptie mag u, samen met uw kind, de sleutel komen halen voor het konijnen knuffelhok.
Om begrijpelijke redenen moet er tijdens het knuffelen wel altijd een volwassenen aanwezig zijn.
Pony rijden:
In het hoogseizoen proberen we het animatie programma zo in te richten dat de kinderen zoveel mogelijk pony momenten krijgen.
Het twee keer per dag poetsen, borstelen, knuffelen en gratis drie rondjes rijden op één van onze shetlander pony’s is door gebrek aan begeleiders niet meer mogelijk!!!

Skelteren:
Op de camping staan 4 skelters welke de kinderen gratis mogen gebruiken. Eén kind per skelter dus het zitten op de zijkanten of plastic kappen mag niet. ‘s Avonds moeten de skelters teruggebracht worden naar het plein bij de receptie. Help mee om de skelters heel te houden en laat ze niet gebruiken als botsauto. Als uw kind er niet meer mee speelt moet de skelter goed in zicht staan zodat een ander kind hem weg kan halen om ermee te spelen.

Zwembadje:
U mag een klein zwembadje met een klein laagje water bij uw kampeermiddel plaatsen. Kijk wel even goed op uw veld rond. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat er op een veld 10 zwembadjes staan! Om de 2 dagen moet het zwembadje verplaatst worden zodat het gras niet verstikt.

Hoe werkt het scheiden van de afvalstromen op de Midicamping?

Verwerk uw gescheiden afval op de juiste manier en voorkom zwerfafval.

* Restafval in dichtgeknoopte zakken in de container / milieustraat
* Papier en karton kleingemaakt in de container / milieustraat
* Glas in de gele glascontainer / milieustraat
* Plastic – Metaal – Drinkkarton mag vanaf 2023 weer bij het restafval. Ons afval gaat naar de Afval Verwerking Rijmond en hier is een speciale machine die het PMD uit het afval haalt. Wilt u het zelf blijven scheiden dan kunt u bij de receptie speciale zakken halen en zullen wij het apart bij de gemeente inleveren.
* IJzer kunt u in de container gooien bij de 2e ingang van de camping (de sleutel van het hek kunt u afhalen bij de receptie).
* Tuinafval kunt u bij de composthoop gooien bij de 2e ingang van de camping.
* Groenteafval kunt u kwijt in één van de dieren in het hertenkamp.
* Grof vuil (zwembaden, tuinstoelen, grondzeil, tentjes enz enz) dient u zelf weer mee terug te nemen naar huis en in uw eigen woonplaats in te leveren

Mag ik Barbecueën?

Barbecueën en/of gebruik van een vuurkorf mag als u geen overlast veroorzaakt voor uw medekampeerders en alle voorzorgsmaatregelen neemt, zoals een emmer water of blusmiddel in de buurt en voldoende afstand neemt tot caravan of tent. Bij harde wind is het niet veilig om vuur te stoken te barbecueën. Gebruik tegels en/of een plaat om het gras te beschermen. Volg bij langdurige droogte de adviezen van de brandweer..

Is mijn (overnachtende) visite welkom?

Uw bezoek of logee is natuurlijk welkom.
De dag bezoekers mogen, nadat zij zich gemeld hebben bij de receptie, gratis het kampeerterrein op. Ligt je dag bezoeker en logee in en vraag na het arriveren even na of ze de enige regel hebben nageleefd namelijk dat hun auto geparkeerd is op de buitenparkeerplaats. Zij hebben dus nooit hinder van de dichte slagboom na 22.00 uur en de camping gasten kunnen op de camping blijven parkeren.
Overnachtende bezoekers moeten de kosten van het dan geldende tarief betalen. Als er bezoek komt logeren terwijl jullie zelf niet aanwezig zijn dan moet dit vooraf gemeld worden. Onderverhuren of tijdelijk verhuren van uw kampeermiddel is niet toegestaan.

Mag onze hond mee op vakantie naar de Midicamping?

Op de camping:
Een hond is je beste vriend en het is logisch dat de hond dan ook meegaat op vakantie. Op de Midicamping is hij dan ook op alle kampeerveldjes van harte welkom. Om het voor alle gasten leuk te houden moet uw hond wel altijd aangelijnd zijn met een lijn die niet langer is dan 3m. Sommige gasten nemen een uitklaphekje mee voor de hond zodat hij lekker los kan lopen rondom de caravan.

Uitlaten:
Dit kan op verschillende plekken in de nabijheid. Laat de hond wel AL zijn behoeftes buiten de camping doen. Dus echt geen plasjes of opgeruimde poepjes op de camping. Vermijd daarom de grasstroken als u met de hond naar de weg loopt!
Bij alle uitgangen hangen dispensers met poepzakjes en vuilnisbakken om de omgeving schoon te houden. Mocht de hond heel erg vies geworden dan mag hij afgespoeld en gewassen worden bij het camper servicepunt, net voor de Rosenhoek.

Bos:
In de omgeving is voldoende ruimte waar U met de hond kunt ravotten. Voor de dagelijkse wandeling loopt u langs de Voet of kraagweg of gaat u via de kikkervijvertjes naar het St. Annabos. Hier mag de hond lekker loslopen en zwemmen.

Strand:
Ook op het strand van Rockanje is de hond welkom. Het hele jaar kunt U vanaf de Haringvlietdam tot Oostvoorne lopen. Tijdens het zomerseizoen mag u alleen niet over het badstrand (eerste en tweede slag) maar moet u over het paarden pad dat achterlangs loopt.

Denk ook eens aan de Midicamping als u tijdens de decemberdagen op zoek bent naar een rustige plek voor de hond.

Huisdieren zijn niet toegestaan in het sanitair paviljoen, der verhuur accommodaties en/of de recreatieruimte.

Wat kan ik verwachten van het sanitair gebouw

In het sanitair gebouw zijn er in de middenruimte afwasbakken waar u gratis warm water kunt afnemen.
Als u gaat douchen moet u een 0.50 euromuntje inwerpen. Onze denkwijze bij deze toepassing is dat de kinderen zelfstandig gaan douchen zonder de douche heel lang bezet te houden.
Aan de buitenzijde van het sanitair gebouw is de mogelijkheid om uw chemisch toilet te legen.
In totaal zijn er 9 toiletten in het sanitair gebouw. Er zijn ook kindertoiletten en een seniorentoilet (binnen). Natuurlijk is er toiletpapier aanwezig bij de toiletten.
In het sanitair gebouw staan 3 wasmachines en 3 drogers. Een was- of droogmunt kunt u bij de receptie aanschaffen. U mag uw eigen vertrouwde wasmiddel gebruiken. Het is niet de bedoeling dat u in één van de afwasbakken een handwasjes gaat doen. Een handwasje doet u bij het kampeermiddel in een emmer of u koopt een wasmunt voor de wasmachine.
Uit alle kranen in Nederland drinkwater. Zo ook uit de kranen op de comfortplaatsen.
Bij de wasmachines staat een mini vriezer. Deze mini vriezer is bedoeld om diepvrieselementen te koelen.

Water, elektra, gas en rioolafvoer

Elektra:
De CEE stopcontacten op de camping zijn op 10 ampère gezekerd en voorzien van een aardlekschakelaar.  Bij de tentplaatsjes op de Gouthoek plaats is alleen een gezamenlijk elektrapunt. Bijna overbodig om te vermelden maar gezien de grote prijsstijgingen is gebleken dat het helaas toch moet! In de nachtprijs is een beperkt elektraverbruik per dag berekend. Afhankelijk van de geldende tarieven zit dat rond de 4 Kwh. Mocht u een grootverbruiker zijn dan volgt er een naheffing. In het verleden zijn er gasten geweest die 3 tot 4 keer zoveel verbruikte…………. Dus let op met uw elektrische kachel, boiler, oude koelkast in de voortent, vloerverwarming, airco’s enz enz.
Riool:
Nabij het camperveld de Rozenhoek is het camper servicepunt. Hier kunt u met de camper schoon water tappen en grijs water dumpen.
Op de comfort en comfort plus plaatsen is een afvoerpunt op de plaats. Gooi uw eenmalige schoonmaakdoekjes of billendoekjes of snoetepoetsers enz. nooit in het riool!
Watertappen:
Bij de comfortplaatsen zit een kraan achter uw veld die u in veel gevallen moet delen met uw buren. Op de camperplaatsen zit geen kraan. U kunt de camper wel vullen met water bij het camper servicepunt.
Gas:
Bij de receptie verkopen we 5 kg en 10.5 kg flessen.
Voor blauwe weggooiflessen verwijzen we u door caravanbedrijf de Duinwei – Berkenrijs 12 Rockanje.
Voor het vullen van uw kunststofflessen kunt u terecht bij Voorne gas Achterdijk 54 Vierpolders.

Kan ik op het WiFi netwerk van de Midicamping?

Op het hele terrein is er bereik voor ons wifi netwerk. U kunt een ticket aanschaffen bij de receptie. Deze werkt voor één apparaat. U kunt wel met het ene apparaat uitloggen en met het andere apparaat inloggen. Indien u meerdere tickets koopt krijgt u korting.
Hoe logt u in: U koopt een ticket bij de receptie / U zoekt via uw apparaat naar het wifi signaal ( de nieuwere toestellen kunnen 5G ontvangen) en u maakt hier verbinding mee. / sommige toestellen komen nu automatisch in het inlogscherm maar anders gaat u naar http://aplogin.com. (zonder www.) Soms herkent Google deze pagina niet en is het handig om met een andere provider te kijken. U komt in een oranje scherm waar u in het witte gedeelte de code kunt intypen. (Heeft u een code met een 0 dan is dit in bijna alle gevallen een nul en niet de letter O) tik op het agree vakje en u bent ingelogd.

Wilt u wisselen van apparaat? Ga naar http://aplogin.com (zonder www.) en tik op het vakje uitloggen. U kunt niet uitloggen door de wifi of telefoon uit te zetten. Het kastje aan onze muur weet dan niet dat u wilt uitloggen! Doorloop de stappen van inloggen met het andere apparaat.

Mocht u problemen ervaren met de WiFi verbinding kom dit dan melden!! Vaak kunnen we u helpen maar het kan zijn dat er beveiligingen op uw telefoon zitten zodat deze ervoor zorgen dat u niet in kan loggen.

Reizen met openbaar vervoer, watertaxi en fiets- voetveer

Openbaar vervoer:
De bushalte van de EBS lijndienst 404 vindt u op 500 meter afstand bij de ingang van onze collega camping Rondeweibos halte Schapengorsedijk.  Voor de actuele vertrek- en aankomsttijden kunt u kijken op www.9292.nl of bellen naar 0900-9292. U kunt uiteraard voor vragen ook terecht bij de receptie. Naar Rotterdam met openbaar vervoer:
Met de bus of auto naar Spijkenisse centrum en vanaf daar met de metro naar het centrum Rotterdam.

Bent u op de fiets en wilt u, in de zomermaanden, de Noordzeeroute LF 1 volgen dan moet u bij de Maasvlakte over varen naar Hoek van Holland.
Kijk voor de actuele gegevens bij www.hoeksveer.nl

Avontuurlijk naar Rotterdam? De dichtstbijzijnde halte voor de watertaxi is in Pernis. Kijk hier voor meer informatie www.watertaxirotterdam.nl

Heeft u een chalet gehuurd?

We hebben twee verschillende soorten chalets. Waarbij het belangrijkste is dat er in het chalet met 2 slaapkamers maximaal 4 personen (2 volwassenen en 2 kinderen) verblijven en in het chalet met 3 slaapkamer maximaal 5 personen (3 volwassenen en 2 kinderen). Let daar dus goed op.

Aankomsttijd voor het verhuurchalet 14:30 uur / Vertrektijd en inleveren sleutel voor 11:00 uur / Let op! De receptie is tussen 12:00 en 14:00 gesloten.

Er mag altijd maar 1 auto per plaats op de camping geparkeerd staan. De tweede auto moet dus op de buitenparkeerplaats staan. Vermijd het rijden over de camping en als het niet te vermijden is rijdt dan stapvoets (5 km/uur). Auto’s dienen uitsluitend te worden geparkeerd op de parkeerplaatsen. Dus niet langs de straat.

Om begrijpelijke redenen willen we niet dat u gaat gourmetten = racletten en/of friet bakken in een frituurpan in het chalet. Ook roken en huisdieren zijn verboden.

U betaald € 50.00 borg welke na de eindcontrole wordt terugbetaald. De regels hiervoor zijn: het afval wegbrengen / de afwas doen en het servies, pannen glazen enz droog en schoon in de kast zetten / de bedden afhalen en de dekbedden gevouwen op de bedden leggen / gehuurd beddengoed samenvoegen in een kussensloop en in de grote slaapkamer leggen / de koelkast leegmaken en laag zetten / thermostaat laag zetten / het toilet borstelschoon maken en de putjes en wasbak vrij maken van haren.
de vloer bezemschoon maken / er zijn geen beschadigingen in en rondom het chalet welke nog niet bij ons bekend waren. Maak dus altijd een melding bij de receptie indien u het chalet niet schoon aantreft of een ernstige beschadiging ziet.

Toeristenbelasting wordt apart per persoon berekend.

Is er een restaurant op de camping?

We hebben geen restaurant op de camping maar proberen u via deze opties u toch iets aan te bieden:
Bij de receptie verkopen we ijs en eieren
Bij voldoende animo komt een externe bakker de broodbestelling bezorgen. Een dag vooraf bestellen in noodzakelijk.
Zondag (in het hoogseizoen ook woensdag) is de Smulkar geopend voor uw friet en snacks
Dinsdag komt de bus van Pizza Fresca op het terrein om heerlijke verse pizza’s voor u te bakken.
Bij de receptie kunt u bbq / vleespakketten kopen
U kunt altijd bij de receptie vragen of we nog iets in onze voorraad kast hebben liggen………..

Gezondheid, ziekte en tandarts

AED reanimatie Apparaat hangt bij de receptie

Alarm / EHBO 112 Meld dit ook bij de receptie (01 81 40 41 79 / Arie prive 06 – 30 67 43 92 / Ellen prive 06-42 69 39 74) en geef door waar we de ambulance heen moeten brengen.

Apotheek Rockanje 0181-40 25 03 Groene kruisstraat 19, Rockanje

Bloedprikken Star 010-289 02 50 Groene kruisstraat 19 Rockanje Duindoornlaan 1 Rockanje

Brandblussers bij toiletgebouw / konijnenknuffelhok / jeugdhonk / kantine / receptie

Dier medisch centrum 0181-30 70 10 Raadhuislaan 26 Rockanje / Dierenarts Gerard de Snaaijer 06- 11 47 59 92

Evacuatie verzamelplaats – Bij receptie /plein/ kantine / Bij de zwarte stal / zadelkamer/ achterste ingang9

Huisartsen: bij de receptie ligt een routekaart.
Dr. Olieslagers 0181-40 15 25 Groene kruisstraat 19 Rockanje
Dr. Tack 0181-40 36 91 Duindoornlaan 1 Rockanje
Dr. Broere 0181-40 15 74 Duindoornlaan 1 Rockanje

Huisartsenpost 0181-62 70 55 werkt alleen op afspraak Ruwaard v. Puttenweg 500, Spijkenisse. Bij de receptie ligt een routekaart.

Privé nummers / noodnummers
Arie 06-30 67 43 92 Ellen 06 42 69 39 74 Receptie camping 0181- 40 41 79

Tandarts spoednummer alleen te bellen bij ernstige pijn. 0900-777 3 222

Verbanddoos bij de receptie

VVV kantoor / Marketing Op Voorne Putten 0181-40 16 00 of 0181-312318 Dorpsplein 24, Rockanje

Ziekenhuis Van Weel Bethesda 0187- 607 300 Stationsweg 22, Dirksland

Nood situaties / instructies

Belangrijke nummers: Receptie: +31(0)181-404179  /  Privé Arie: +31 (0) 6 30 67 43 92   /    Privé Ellen: +31 (0) 6 42 69 39 74

Reanimatie AED:
Bel eerst 112 en daarna één van bovenstaande nummers zodat wij hulp kunnen verlenen en de ambulance naar u toe kunnen brengen. De AED hangt in de receptie. Er is altijd iemand bereikbaar via de deurbel of bovenstaande nummers. Let op weet waar uw kampeermiddel staat! Anders moeten we in de stress gaan uitzoeken waar u staat.

Brand
Bel 112.  Bel daarna de receptie zie boven / Meld duidelijk waar de brand is zodat wij kunnen helpen en de brandweerwagen naar u toe kunnen brengen.
Veiligheid staat voorop maar probeer zelf een beginnende brand te blussen met één van de brandblussers op het terrein (sanitair gebouw binnen rechts, jeugdhonk binnen links, dierenstal buiten rechts, kantine, receptie, patathok en de verhuurchalets).

Ongeval/ernstig letsel
Bel 112 / Bel daarna receptie zie boven zodat wij hulp kunnen bieden en de ambulance naar u toe kan brengen. Meld duidelijk waar het om gaat en waar het slachtoffer zich bevindt.

Ongeval / klein letsel:
Met kleinere verwondingen kunt u terecht bij de receptie / verbanddoos

Ramp
Luister naar Radio Rijnmond (centrale antenne: 96.1 Mhz, ether: 93.4 Mhz). Volg de instructies op van onze medewerkers. Het park heeft verschillende (nood)in – en uitgangen.
Zorg dat u te allen tijde weet waar u bent op het terrein en waar de dichtsbijzijnde uitgang is.

Verzamelplaats
verzamel zo nodig op één van de verzamelplaatsen. Afhankelijk van de ramp die er is verzamelt u in de kantine , op het plein bij de receptie, bij de shetlander stal / andere oprit.

Tips
Laat de brandblusser in uw kampeermiddel jaarlijks keuren. Installeer rook-, gas- en koolmonoxidemelders. Laat uw gas apparaten regelmatig schoonmaken om verstikking door koolmonoxide te voorkomen.

Hier vind u de brandblussers op het terrein:

Privacy reglement

Wat zijn de persoonsgegevens die we bewaren? 
Persoonsgegevens die van belang zijn voor de reservering van uw vakantie op de camping.
Uw naam, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummers, emailadres, kenteken, gezinssamenstelling, voorkeur kampeerplaats en lidmaatschappen,
Foto’s waarop u, uw familielid en/of visite misschien duidelijk herkenbaar in beeld is.
Camerabeelden van de beveiligingscamera’s.

Welke gegevens verzamelen wij en hoe gebruiken wij deze?
Wij verwerken de persoonsgegevens die belangrijk zijn voor uw boeking in uw aanvraag / reservering. Zo kunnen wij uw aanvraag / reserveringen beheren en u van relevante informatie voorzien. We sturen marketingberichten, al dan niet via een nieuwsbrief. Wij meten uw tevredenheid. Foto’s en filmpjes worden onder andere gemaakt tijdens sport en spel momenten. De foto’s worden door ons gemaakt maar soms ook door andere kampeerder en daarna aan ons gegeven. Deze kunnen gebruikt worden in folders, website en andere reclamemarkting. Camerabeelden van de beveiligingscamera’s worden alleen gebruikt in geval van overlast, schades en/of diefstal. Midicamping Van der Burgh maakt gebruik van de sociale media middels een Facebook pagina en een website www.midicamping.nl. Door te reageren op deze sociale media geeft u toestemming dat uw naam wordt vernoemd Bij het verblijf op ons park wordt door ons een zogenoemd digitale nachtregister formulier bijgehouden. De gegevens van u worden verwerkt onder meer voor het geval van calamiteiten.

Waar slaan wij uw gegevens op?
Wij hebben passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen tegen onrechtmatige verwerking, We hanteren een gebruikersnaam en wachtwoordbeleid op onze systemen; Wij maken back-ups van de persoonsgegevens om deze te kunnen herstellen bij fysieke of technische incidenten;
We testen en evalueren regelmatig onze maatregelen; Onze medewerkers zijn geïnformeerd over het belang van de bescherming van persoonsgegevens. Sommige gegevens staan op een beveiligde externe server en sommige staan op de interne harde schijf. Beide zijn beveiligd en niet toegankelijk voor derden.

Hoelang bewaren wij uw persoonsgegevens?
Wij bewaren uw persoonsgegevens niet langer dan nodig is voor het doel waarvoor wij de gegevens in ons bezit hebben. Als u wilt dat uw gegevens eerder uit ons systeem verwijderd worden dan kunt u dit altijd aangeven en zullen we de gegevens verwijderen. De foto’s worden levenslang intern en extern bewaard. Geef het door als u dit niet wilt zodat deze gegevens worden verwijderd of uw gezicht onherkenbaar wordt gemaakt. De camerabeelden worden max.4 weken bewaard en dan overschreven door nieuwe beelden. In geval van criminele incidenten bewaren we de beelden tot dit is afgehandeld.

Info aan derden
Wij geven alleen persoonsgegevens door aan andere partijen indien dit noodzakelijk/wettelijk voorgeschreven is. Zo maken wij gebruik van een derde partij voor:
Wettelijke verplichtingen in verband met het nachtregister: Gemeente Voorne aan Zee. Het onderhouden van onze website midicamping.nl. Een softwareprogramma voor het maken van recreatieve boekingen en facturatie. Een softwareprogramma voor het voeren van de algemene boekhouding. Wettelijke verplichting tijdens een politie of gemeentelijk onderzoek.

Wat zijn uw privacy-rechten?
Wij vinden het belangrijk dat u controle heeft over uw persoonsgegevens. U kunt deze controle uitoefenen via de volgende rechten:
Recht op informatie / Recht op inzage / Recht op correctie / Recht om vergeten te worden / Recht om bezwaar te maken tegen marketing en profilering / Recht op het intrekken van uw toestemming / Recht om te klagen

Midicamping Van der Burgh behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in het privacy beleid. Check daarom regelmatig het privacy reglement voor een update.
In geen geval kan Midicamping Van der Burgh aansprakelijk worden geacht voor enige directe of indirecte schade die voortvloeit uit een foutief of onrechtmatig gebruik door een derde van de persoonsgegevens.

LET OP! Als we geen reactie van uw kant hebben gekregen gaan wij er, na het maken van uw boeking, vanuit dat we foto en film materiaal mogen gebruiken van u, uw gezinsleden en/of visite voor marketing doeleinden. Natuurlijk kunt u ook achteraf melding maken waarbij we uw materiaal verwijderen.

Als de overheid uw gegevens nodig heeft om Corona volgsysteem toe te passen zullen we uw gegevens doorspelen.

Overlast, sancties en wettelijk aansprakelijk

Op de kampeervelden mag men niet voetballen en/of vliegeren.
Tussen 22.00 uur en 8.00 uur moet het stil/rustig zijn.
De kinderen moeten in die tijd naar hun eigen plek of naar het jeugdhonk.
Er mag geen overlast worden veroorzaakt door bijv. radio, tv, motorvoertuigen, het bespelen van een muziekinstrument, enz.
U bent als recreant verantwoordelijk voor het naleven van de regels door u, uw gezin, uw bezoek en evt. uw dieren.
Houdt zelf ook een oogje in het zeil als uw kind in het jeugdhonk is.
Mocht u overlast hebben van uw medekampeerders, krop dat dan niet op maar spreek het in een vroeg stadium uit.
Als dit niet helpt kunt u ons dag en nacht benaderen om te komen luisteren, beoordelen en eventueel op te treden.

Het aantasten van de sfeer door wanordelijk of agressief gedrag, het plegen van vandalisme, overmatig alcoholgebruik of door welke oorzaak dan ook, of het in diskrediet brengen van de goede naam van Midicamping Van der Burgh, evenals het zich niet houden aan de aanwijzingen door of vanwege de campingeigenaar gegeven, worden als overtreding van de regels beschouwd.
Overtreding van deze regels kan leiden tot ontzegging van de toegang tot de camping voor kortere of langere duur, dan wel tot beëindiging van de standplaatsovereenkomst.
U bent als recreant verantwoordelijk voor het naleven van de regels door u, uw gezin, uw bezoek en evt. uw dieren.

Midicamping Van der Burgh aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade aan eigendommen als gevolg van weersinvloeden, brand, diefstal, aanrijding, vernieling, vandalisme of mogelijke gevolgen in de ruimste zin van het woord. Dit geldt ook tijdens de activiteiten welke op en/of buiten de camping georganiseerd worden
Midicamping Van der Burgh aanvaardt geen aansprakelijkheid voor het onklaar raken van faciliteiten en/of voorzieningen. Aanspraken, schadevergoeding of restitutie van staangeld kunnen niet worden gehonoreerd.

Reglementen als PDF

Overige vragen

Zat uw vraag of goed antwoord er niet bij? Neem dan even contact met ons op via de mail. info@midicamping.nl of bel ons even +31 (0) 181 - 40 41 79

Translate »