Het strand naast de Haringvlietdam

Het dicht bijzijnde strand is op 2,5 km van de camping.
U kunt de auto gratis parkeren bij bij restaurant Boelies. Dit is aan de Hellevoetsluis kant van de Haringvlietdam.
Er is daar een dagrecreatiestrook met gras waar de hond, buiten het seizoen, los mag lopen.
Het strand bij de Haringvlietdam (Rockanje kant) kunt u bereiken via het tunneltje / Zandloperspad onder de N57 door.
Tussen 1 april en 1 oktober moet je rekening houden met de zonnende badgasten. Vanaf de Haringvlietdam loop je dan, met de aangelijnde hond, 100 meter langs de duinen. Voorbij dit punt tot het badstrand mag de hond het hele jaar loslopen.

Badstrand Rockanje

Tussen strandpaal 11 en 11.6 en tussen paal 13.4 en 16 mogen honden het hele jaar loslopen en zwemmen.
Op het badstrand zelf (tussen strandopgang Tweede slag en Eerste slag / Swinsedreef) zijn honden tussen 1 april en 1 oktober niet toegestaan tussen 08.00 en 18.00 uur. Stel dat u een wandeling maakt van de haringvlietdam tot Oostvoorne is er tussen de genoemde palen de mogelijk om via het ruiterpad achter het badstrand heen te lopen. Hou op het ruiterpad de hond wel aan de lijn om ongevallen met de ruiters/paarden en/of uw hond te voorkomen.
Na 18.00 uur en na 1 oktober mogen honden overal los.
Parkeren kan (betaald) bij strandopgang Tweede Slag of bij strandopgang Eerste slag / Swinsedreef
Strandtenten kunt u vinden op de eerste slag, Havanna en Badlust, halverwege Verso en bij de Tweede slag Salsa Beach, Beach West en View.

Het voormalige autostrand in Oostvoorne

Hier is een breed strand waar honden om sommige plaatsen los mogen en op sommige plaatsen aan de lijn moeten. Dit staat duidelijk aangegeven op het bord aan het begin van het strand. In de zomer is het losloop gebied kleiner dan in de winter. In het losloopgebied kunnen honden naar hartelust rennen, stoeien, spelen en zwemmen.
Parkeren kan op de grote parkeerplaats bij paviljoen Aan Zee aan het einde van de strandweg (navigatie; Strandweg 1). Halverwege de strandweg (op de route van en naar het strand) ligt het gezellige Paviljoen Duinrand.

Translate »