CAMPING AAN ZEE IN ZUID-HOLLAND

Op ons 5 hectare grote terrein bieden we, het hele jaar door, ruime kampeerplaatsen voor een verblijf met je eigen kampeermiddel

Kom kamperen aan zee

verscholen in de polder op het eiland voorne putten

Kamperen

Op ons 5 hectare grote terrein bieden we, het hele jaar door, ruime kampeerplaatsen voor een verblijf met je eigen tent, caravan, vouwwagen of camper. Ben je niet in het bezit van een kampeermiddel, kijk dan eens bij één van onze verhuurchalets.

Spelen
Een leuk animatieprogramma, chillen in het jeugdhonk, rijden op de pony's of spelen in de speeltuin?
Maak nieuwe vriendjes. Als de kinderen het naar de zin hebben, heb jij als ouder of grootouder ook een fijne vakantie.
Dieren op de camping

De kleine paardenliefhebbers kunnen hun plezier niet op wanneer ze een rondje op één van de vele pony's mogen rijden. Maar ook de dieren in het hertenkamp en het knuffelhok zitten op jou te wachten.

camping aan zee

  • Dichtbij strand, duinen en bos
  • Oneindig veel wandel- en fietsmogelijkheden
  • Slechts 20 autominuten van Rotterdam vandaan

een kijkje op onze camping aan zee

wat onze gasten van de camping vinden

Fam. Janssen

Wij hebben een heerlijke vakantie gehad. Kids vermaakte zich prima op de camping. In de speeltuin maakte ze snel nieuwe vrienden. Kinderen konden zich vrij bewegen op de camping (4 en 6 jaar) De animatie was super! Leuke meiden die zorgzaam waren voor de kids. Ze weten snel de namen van de kinderen en weten welke ouders hierbij horen. Goede  Corona maatregelen waardoor we een veilig gevoel hadden. Top vakantie gehad

Arend en Geke Pullen

Een erg leuke camping met mooie plaatsen en goed schoon sanitair. Het is een camping die voor elk wat wils heeft met of zonder kinderen. Goede maatregelen getroffen voor de coronatijd.
De camping heeft de afgelopen jaren veel aan onderhoud gedaan waardoor het er nog mooier uitziet.

Dicht bij mooie stranden.


Aad en ank van der poel

Wij vonden de omgeving erg afwisselend met paden om mooi te fietsen en geweldig te wandelen. Een mooi pluspunt was dat er geen één bordje weg was. We zijn hier 13 dagen geweest terwijl de bedoeling maar 6 dagen was.

Peter en Henriette Wanninkhof

Uitsluitend pluspunten. Fijne ontvangst in de eerste week met 25% bezetting ivm de coronacrisis. Voor de eerste keer met caravan en voortent op vakantie na 32 jaar motorjacht- ervaringen. We hadden een ruime staanplaats en door de weken heen prettige en rustige buren. Het gras werd regelmatig onderhouden en de campinghouders waren altijd goedgehumeurd en aanspreekbaar.
Verder zijn er met de fietsen uiteenlopende mogelijkheden voor boodschappen en bezichtigingen. Als we nog eens in Rockanje willen camperen gaan we zondermeer naar dezelfde camping.

midicamping van der burgh is aangesloten bij

© 2020, Midicamping Van der Burgh.

Op ons 5 hectare grote terrein bieden we, het hele jaar door, ruime kampeerplaatsen voor een verblijf met je eigen tent, caravan, vouwwagen of camper.

CONTACTGEGEVENS

Voet of kraagweg 9

3235 LL Rockanje


Telefoon: +31 181 40 41 79

Email: info@midicamping.nl

Translate »